5 izgalmas csajos program, ha unod a megszokottakat

Sándor Alexandra
Írta: ,

Kávézó, mozi, színház, pláza, közös ebéd vagy vacsora... A hagyományos női összejövetelek is sikerülhetnek fantasztikusan, ám sokkal nagyobb élményekre tehetsz szert olyan közegben, ami egy kicsit szokatlan. Ehhez adunk most néhány tippet, hogy idén még néhány csajos programot beiktathass!

Cserebere nap

Rengeteg népszerű alternatíva közül válogathatsz, ha akad a szekrényedben néhány számodra hasznavehetetlen, ám hibátlan ruha.

A cserebere nap – amelyre nincs más dolgod, mint a szabályoknak megfelelő számú és fajtájú holmival érkezni, hogy ugyanannyival távozhass – azonban nemcsak anyagi és trend-szempontból nyerő, hanem társasági programnak is kiváló.

Ha családtagokkal, barátnőkkel vagy kolleginákkal együtt látogatsz el egy ilyenre, ugyanúgy vadászhattok egymásnak is cuccokat, mint hagyományos shopping közben, illetve a próba során ugyancsak jól jön még néhány hozzáértő tekintet.

Sőt, már a tervezgetés fázisában, tehát az elvinni kívánt darabok kiválasztásakor is van helye az együttműködésnek!

Jótékonykodás

Adományozás vagy önkéntesség – mindkettő szuper mód arra, hogy együtt cselekedjetek jót.

Lehet, hogy pénzzel adakozni a legegyszerűbb, és az is vitathatatlanul gáláns gesztus, ám léteznek olyan karitatív cselekvésformák, amelyek a csapatmunka élményét is magukban foglalják.

Ha például tárgyi segítséget várnak valahol, a csomagokat közösen is összeállíthatjátok. Óriási élmény például egy gyermek számára válogatni és csomagolni az ajándékot.

Megdönthetetlen indok, hogy felnőtt nőként játékboltba menj a barátaiddal akkor is, ha a saját csemete még a jövő zenéje!

Arra is számtalan lehetőség nyílik, hogy abból adj, ami a legbecsesebb, tehát az idődből és az energiádból áldozz fel.

Segélyakciók, adománygyűjtések és ételosztások alkalmával mindig jól jön a segítő kéz, az idős- és gyermekotthonokban, valamint az állatmenhelyeken meg aztán pláne!