5 igazán egyedi és megható Anyák napi ajándék (x)

Orosz Hajnalka
Írta: ,

Május első vasárnapján azokat a hölgyeket köszöntjük, akiknek a legtöbbet köszönhetjük: az életünket. Fiúk, lányok, unokák készülnek ilyenkor; versekkel, dalokkal, és ajándékokkal a szeretett szülőnek. Bevált tippek következnek, hogyan lehet igazán személyes meglepetést készíteni, olyat, amitől garantáltan könnyes lesz a szem.

Névre szóló édesség

Ne gondoljuk, hogy a desszert személytelen ajándék, egy igazán minőségi, finom csokoládé telitalálat, hogy kifejezzük szeretetünket, köszönetünket. Ráadásul most még egyedibbé tehetjük.

Az egyik legnépszerűbb finomság, a merci segítségével a számunkra legfontosabb személyeknek valami igazán különlegeset adhatunk.

A www.merci.hu oldalra kattintva személyre szabott borítót készíthetünk a csokoládéhoz. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani egy szuper fotót, feltölteni, melléírni néhány sort, amely csak Neki szól.

Miután megterveztük az egyedi borítót vagy üdvözlőkártyát, kinyomtatva a desszert fóliája alá helyezzük, és készen is van a különleges, szeretettel teli ajándék.

Küldj csillagot!

A mondás szerint, ha nagyon szeretünk valakit, akkor a csillagokat is lehoznánk neki az égről. Anyák napjára ki másnak is ajándékozhatnánk csodálatos fényes égi tüneményt, mint annak, aki életet adott nekünk?

Nem elérhetetlen álomról van szó, hogy a csillag az ünnepelthez érjen. Az idén 50 éves német csokoládéóriás segítségével egy szempillantás alatt átadhatjuk a meglepésünket. Csak egy kattintás, és a legszebb égi jelenség ott terem édesanyánknál.