5 igazán egyedi és megható Anyák napi ajándék (x)

Írta: ,

Május első vasárnapján azokat a hölgyeket köszöntjük, akiknek a legtöbbet köszönhetjük: az életünket. Fiúk, lányok, unokák készülnek ilyenkor; versekkel, dalokkal, és ajándékokkal a szeretett szülőnek. Bevált tippek következnek, hogyan lehet igazán személyes meglepetést készíteni, olyat, amitől garantáltan könnyes lesz a szem.

Névre szóló édesség

1/5 Névre szóló édesség

Ne gondoljuk, hogy a desszert személytelen ajándék, egy igazán minőségi, finom csokoládé telitalálat, hogy kifejezzük szeretetünket, köszönetünket. Ráadásul most még egyedibbé tehetjük.

Az egyik legnépszerűbb finomság, a merci segítségével a számunkra legfontosabb személyeknek valami igazán különlegeset adhatunk.

A www.merci.hu oldalra kattintva személyre szabott borítót készíthetünk a csokoládéhoz. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani egy szuper fotót, feltölteni, melléírni néhány sort, amely csak Neki szól.

Miután megterveztük az egyedi borítót vagy üdvözlőkártyát, kinyomtatva a desszert fóliája alá helyezzük, és készen is van a különleges, szeretettel teli ajándék.

Küldj csillagot!

2/5 Küldj csillagot!

A mondás szerint, ha nagyon szeretünk valakit, akkor a csillagokat is lehoznánk neki az égről. Anyák napjára ki másnak is ajándékozhatnánk csodálatos fényes égi tüneményt, mint annak, aki életet adott nekünk?

Nem elérhetetlen álomról van szó, hogy a csillag az ünnepelthez érjen. Az idén 50 éves német csokoládéóriás segítségével egy szempillantás alatt átadhatjuk a meglepésünket. Csak egy kattintás, és a legszebb égi jelenség ott terem édesanyánknál. 

Köszönd meg versben!

3/5 Köszönd meg versben!

Ha szeretnénk, rímekbe is szedhetjük érzéseinket, amelyeket édesanyánk irányába táplálunk.

Egy olyan vers, amely kizárólag a szeretetünkről szól, egészen biztosan könnyeket csal majd a szemébe. Haladók akár több versszakot is kreálhatnak, de akár már egy-két sorral is óriási örömet szerezhetünk.

Aki nem tudja, hogyan kezdjen neki, a praliné készítői előre megírt versszakokkal. Amiket továbbfejlesztve könnyedén lehet saját és egyben személyes költeményt szerkeszteni.

A kész művet pedig akár egy kattintással elküldhetjük elektronikus úton, de akár kinyomtatva mi magunk is átnyújthatjuk. 

Fotókönyv

4/5 Fotókönyv

Az interneten számos szolgáltatást találunk, amelyek segítségével egyszerűen, gyorsan elkészíthetjük saját, személyre szabott fotókönyvünket. A kreatívabbak még egy kis történetet is kerekíthetnek a képek köré, így még nagyobb lesz a meglepetés.

A szolgáltatások honlapján részletes leírást találunk arról, miként kell feltölteni, szerkeszteni és egyedivé varázsolni a fényképeinket, színeket, mintákat választhatunk. Online le tudjuk adni a rendelést, a remekmű elkészültéről pedig értesítenek.

Páratlan receptkönyv

5/5 Páratlan receptkönyv

A legtöbb hölgy szívesen tevékenykedik a konyhában, és örömmel lepi meg családját finomságokkal.

Lepjük meg mi is a számunkra legfontosabb hölgyet egy rendhagyó ajándékkal, egy személyre szabott receptkönyvvel! Nem kell mást tennünk, mint összegyűjteni kedvenc ételeink leírását, szerkeszteni hozzá egy borítót, majd az egészet lefűzni. Kész is a speciális könyvecske!

Ha az egyes receptekhez tartoznak vicces, kedves családi történetek, nyugodtan jegyezzük le azokat is! Ez a remekmű nem csupán hasznos segítség a konyhában, de jól is mutat, ráadásul mindig mi fogunk édesanyánk eszébe jutni, valahányszor főz belőle.

Bízunk benne, hogy tudtunk adni néhány ötletet ahhoz, miként készítsünk igazán személyes meglepetést Anyák napjára. Olyan ajándékot, amelyből biztosan csak egy van az egész világon. Ahogy az édesanyánkból is!