5 ballagási ajándék, aminek tényleg örülni fognak

Zabolai Margit
Írta: ,
5 ballagási ajándék, aminek tényleg örülni fognak

Kép forrása: pexels

Ajándékot venni egy kamasznak? Nem egyszerű dolog. Cikkünkkel megpróbálunk néhány ötletet adni, hogy olyan ajándékot adj, amit te is szívesen veszel meg, és aminek a ballagó is valóban örülni fog. Annyit elárulunk: a mindig népszerű, de kissé már sablonos elektronikai kütyük mellett a legtöbb végzős élményt szeretne ajándékba.

Koncertjegy Kép forrása: pexels

A nagyobbaknak érdemes rögtön két jegyet adni, így elmehetnek baráttal, barátnővel is, de az általános iskolából ballagók is nagyon tudnak már örülni a kedvenc zenekaruk vagy énekesük fellépésére szóló koncertjegynek.

Ebben az esetben lehetsz te a jófej nagynéni is akár, aki elkíséri őt a buliba, így nem csak élményt, de közös élményt adhatsz ajándékba.

Nyelviskola Kép forrása: pexels

Azt gondolná az ember, hogy most, hogy végre vége a sulinak, és kitör a nyári szünet, a ballagók gondolni sem akarnak a tanulásra.

Egy jó nevű egyetemre vagy egy erősebb középiskolába készülő diák azonban örülni tud a nyelvtanfolyamnak, akárcsak az a végzős, aki a ballagás után munkába szeretne állni, és esetleg a külföldi munkaerőpiac felé kacsintgat.

Ha megteheted, hogy mélyebben a zsebedbe nyúlj az ajándékért – bár a nyelvoktatás sajnos önmagában sem olcsó mulatság – nézz szét a nyelvoktatás tematikájú utak között. Sok iskola szervez ilyen nyaralást, ami nem csak hasznos, de életre szóló élmény is lesz.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján