Van egy jó app ötleted? Így valósíthatod meg!

Kerekes Vivien
Írta: ,
Van egy jó app ötleted? Így valósíthatod meg!

Támadt egy szuper app ötleted? A legtöbben ilyenkor rákeresnek a Google felületén arra, hogyan valósíthatják meg, majd rögtön fel is adják. Mások elkezdenek utánanézni a részleteknek, és miután ráébrednek, hogy ez nem egyszerű feladat, szintén elengedik az ötletet. Pedig mindig az első lépések a legnehezebbek, mi pedig megmutatjuk, hogyan könnyítheted meg őket!

Az első lépés: kutatás

Az első dolog, hogy nézz utána, mennyire eredeti az ötleted. Napi szinten nagyjából 1000 új mobilapp árasztja el az App Store-t, úgyhogy az esély elég magas arra, hogy valaki más fejében is megszületett már az elképzelés.

Ha ez nincs így, szerencsés helyzetben vagy; de akkor se ijedj meg, ha találtál hasonló programokat. Az egész a kivitelezésen múlik, és ha képes vagy ezt profibban megoldani, mint a legutóbbi ember, máris előrébb tartasz.

Gondolj csak bele, a Facebook előtt is léteztek már közösségi oldalak, mégis ezt használja ma mindenki.

A második lépés: meghatározás

Most, hogy ismered a konkurenseidet, ideje részletesen kitalálni, az appod pontosan milyen funkciót tölt be. Ne pazarold az idődet 100 oldalas esszékre, amikben lépésről lépésre leírod ezeket!

Első körben gondold át, a te ötleted mivel emelkedik ki a többi közül, és mitől válik különlegessé. Nem baj, ha eleinte csak néhány dolgot lehet csinálni vele, de azok működjenek tökéletesen

A felhasználók visszajelzései alapján ugyanis később könnyen tudod fejleszteni úgy, hogy egyre népszerűbbé váljon.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!