Válassz egy kütyüt! Laptop kiegészítők, amire minden nőnek szüksége van

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Válassz egy kütyüt! Laptop kiegészítők, amire minden nőnek szüksége van

Igaz, manapság egyre jobban átveszik az uralmat a különféle táblagépek, a munkához és a szórakozáshoz sokszor még mindig ideálisabbak a különféle asztali számítógépek, illetve a laptopok. De milyen izgalmas kütyükkel teheted élvezetesebbé a használatukat?

Megfelelő támaszték Kép forrása: jysk.hu

A laptop támaszok, notebook tartók világában hatalmas a választék – nem véletlenül! Ez a praktikus eszköz annyira sokoldalú, hogy egész biztosan nem maradhat ki a repertoárodból.

A hagyományos támaszokhoz tartozik egy-egy szellőző (az egészen modernekhez pedig beépített ventilátor), így a géped alulról is levegőzni tud, tehát megnövelheted az élettartamát.

Megfelelő szögbe állíthatod, maximálisan testre szabhatod őket, így kényelmessé teheted a gépelést, egészségesebbé a munkát. Sőt, ha olyan támaszt veszel, aminek szétnyitható alja van, a borongós napokon akár az ágyadban is kényelmesen tudsz majd netezni.

Ezt a bambusz tartót most akciósan 7000 forintért tudod megvenni itt.

Mini hangszóró Kép forrása: notebookspecialista.hu

Amennyiben a gépedre nem csupán munkaeszközként, hanem a szórakozás szerves részeként is tekintesz, úgy legalább egy hangszóróra szükséged lesz.

Azok a hangszórók, amiket manapság megvehetsz, apró méretük, tömegük ellenére is rendkívül hatékonyak – az otthoni filmezéshez, videózáshoz legalábbis tökéletesek.

Ezeket a kütyüket könnyen tárolhatod, gyakran egy mozdulattal még kisebbé varázsolhatod őket, és így a szállításhoz is teljesen ideálissá válnak.

Csak társítsd őket a gépedhez, és máris moziszerű élményben lehet részed! Az új hangszórók természetesen univerzálisak, a mobilodhoz éppúgy csatlakoztathatod őket, mint a notebookodhoz – akár bluetooth-on keresztül.

A képen látható Dell bluetooth hangszórót itt tudod beszerezni.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba