Így lehet gyönyörű a laptopod billentyűzete házilag

Pölz Kitti
Írta: ,
Így lehet gyönyörű a laptopod billentyűzete házilag

Amikor megvesszük a régen áhított, munkához, szórakozáshoz és mindennapi létezéshez szükséges tökéletes laptopot, kicsit olyan érzés kerít minket a hatalmába, mintha újjászülettünk volna: mostantól gyönyörű grafikákat készíthetünk bárhol-bármikor, sőt egy személyes inspiráció-és munkatároló eszköz is kerül a kezünkbe a kis gépünk személyében. Ha te is ennyire imádod az új vagy régi kütyüdet, nem árt, ha néha új formába csomagolod – mondjuk egy szuper új billentyűzettel! Ne gondolj hatalmas kiadásokra még akkor sem, ha extra színes betűkre és egy teljesen új designra vágysz, ugyanis egy kis kézügyességgel és kellő kreativitással tökéletesen új külsőt kölcsönözhetsz a laptopodnak, fillérekből - mutatjuk is, hogy hogyan!

Szerezz be egy pár oldalnyi öntapadós matricapapírt, olyat, amire nyomtatni is lehet – aggodalomra semmi ok, hiszen ez lesz az összes költséged!

A lényeg, hogy tudj rá nyomtatni, a többi -a design és a forma- már a Te kezedben vannak.

Gondosan válaszd ki a papírt, ne legyen túl vastag, már-már kartonszerű, de ne is a gyenge szellőtől bármikor elszakadó vékonyság mellett tedd le a voksod!

Válaszd ki a neten található rengeteg Laptop-design közül, hogy milyen irányt is szeretnél képviselni az új kinézettel - rózsák, virágok, tavaszi kert, mattfekete stílus, őrült minták, esetleg egy egyszerű, mégis gyönyörű színátmenet?

A lehetőségek tárháza korlátlan!

Ha még szebb laptopot szeretnél, keresgélj szép szimbólumokat és képeket a neten, nyomtasd ki őket a matricapapírra és díszítsd velük a géped külsejét, vagy akár a kijelződ széleit is!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!