10 nő aki a közösségi médiát használja arra, hogy megváltoztassa a világot

Nagy Niki
Írta: ,
10 nő aki a közösségi médiát használja arra, hogy megváltoztassa a világot

Kép forrása: unsplash.com

A közösségi médiáról általában sok jót nem hallani: a Facebook, Instagram és Snapchat világában inkább arról szólnak a hírek, mennyire felesleges az influenszerkedés, és hogy milyen mentális problémákat okoznak a közösségi oldalak. Csakhogy jóra is lehet használni azt az elérést, amit egy ilyen platformon meg tudunk szerezni - az alábbi tíz nő pedig a lehető legjobb példa erre.

Te mit csináltál 14 évesen?

Valószínűleg nem sikerkönyvet írtál azok után, hogy 11 évesen a #1000blackgirlbooks hashtaggel elérted azt, hogy egyre több afroamerikai főszereplőt is felvonultató könyveket tanítsanak az iskolában.

Marley Dias karrierje eddig így néz ki, és még csak most fejezi be az alsó osztályt.

Marley-hoz hasonlóan Chidera is író, csak ő 24 évesen kezdte el a közösségi médián építgetni a karrierjét, egy egészen más témában: elindította a #saggyboobsmatter mozgalmat azzal, hogy egyáltalán nem takargatta, hogy kicsit jobban lógnak a mellei, mint ahogy azt a tökéletesre retusált modelleknél megszokhattuk.

Chidera kiállt amellett, hogy minden nő, és minden nő melle gyönyörű, és nem kéne olyan elvárásokat támasztani magunkkal szemben, amit úgysem fogunk tudni megugrani.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján