A közösségi média a párkapcsolatodat is megerősítheti – 5 példával alátámasztjuk

Nagy Niki
Írta: ,

A közösségi médiáról sok jót nem hallani mostanában – azon túl, hogy a tinédzserek önképére ijesztő hatással van, a párkapcsolatokkal kapcsolatban is leginkább a negatívat emlegetik róla, és nem éppen a szerelem fenntartásával hozzák összefüggésbe. Pedig vannak olyan szituációk, amikben a közösségi média segíthet a párkapcsolat fenntartásában és abban is, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a pasiddal – ez az öt dolog például pont ilyen.

A kapcsolat elején segíthet, hogy tudd, hányadán álltok egymással

Egy közös kép vagy a kapcsolati státusz megváltoztatása nagyon sokat segíthet a párkapcsolat elején, amikor még egyikőtök sem biztos abban, hogy a másik hogyan áll a komolyabb kapcsolathoz. Ilyenkor nagyon jó megerősítés lehet egy ilyen gesztus, ami ugyan nem kerül semmibe, mégis az összetartozásotokat jelképezi mások előtt is.

Ha bizonytalan vagy, és a srác közös képet tesz fel, az megnyugtathat, és te is jelezheted felé, hogy komolyabbak a szándékaid a randizgatásnál.

Kimutathatod, mennyire büszke vagy a másikra

Ha valaki büszke a párjára, azt általában világgá akarja kürtölni – a közösségi média segítségével pedig soha nem volt könnyebb ezt megtenni. Mindegy, hogy egy előléptetésről, egy jó vizsgáról, vagy egyszerűen egy kedves gesztusról van szó, mások előtt is kimutathatod, hogy mennyire örülsz neki.

A közösségi média a párkapcsolatodat is megerősítheti – 5 példával alátámasztjuk

Az összetartozást erősítheti

Ha megosztjátok az olyan mérföldköveket, mint például az összeköltözés, vagy az első közös kisállat beszerzése, az megerősítheti a kötődést és az összetartozást mindkettőtökben, hiszen a világ előtt is felvállaljátok, hogy előrébb léptetek a kapcsolatotokban. Persze nem kell minden apróságot megosztani a közösségi médiában, de egy-egy ilyen információ mindenki számára jelezheti, hogy összetartoztok.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!