5+1 ismerős, akit most azonnal törölj a Facebook-ról

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5+1 ismerős, akit most azonnal törölj a Facebook-ról

A közösségi média alighanem a mindennapjaid szerves részét képezi. Ennek megfelelően hajlamos lehetsz elfogadni, hogy ott is találkozhatsz idegesítő emberekkel – éppúgy, mint a való életben. Most emlékeztetünk rá: ne feledd, hogy ez az a hely, ahol tényleg eldöntheted, kinek az ábrázatát és a megnyilvánulásaid „kell” nézned!

A gimis anyuka

Évfolyamtársad volt a csaj, aki Kukorica Jancsi módjára lemorzsolódott. Vagy a négy évet éppen kijárta, de utána néhány hónapon belül jött a baba.

Igazából sosem szövődött barátság köztetek. Semleges viszonyt ápoltatok tiniként – vagy köszöntetek egymásnak a suli folyosóján, vagy nem.

Mindössze azért fogadtad el a jelölését anno, mert kíváncsi lettél, milyen az az életút, ami homlokegyenest eltér a tiédtől. Hiszen amikor szemináriumokra jártál, vagy már dolgozni, ő javában pelenkázott!

A cuki babából azóta ovis vagy iskolás lett, neked pedig fogalmad sincs, mit keresnek a hírfolyamodban a cseperedéséről szóló fejlemények. Tényleg, mit is?

Ex

Mindegy, milyen ex – sőt az sem számít, kinek az exe. Lehet expasi, exbarát, exhaver, exkolléga, vagy éppen a párod, egy barátod, egy haverod vagy egy kollégád exe.

Tudod, az ex koncepciójának lényege a múlt idő, tehát ha nem fűz össze velük más kapocs, inkább takarítsd el őket a jelenedből!

Ha csupán azért tiltakozol a törlés ellen, mert ez a gyakorlat szerinted embertelen és gyerekes, csak szólunk: nem véletlenül adott a lehetőség, ráadásul az állandó ellenérzésekkel csak magadat mérgezed.

Lehet, hogy nem tűnik egyszerűnek megnyomni azt a bizonyos gombot, de hidd el: utána sokkal jobb lesz!

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció