5+1 ismerős, akit jobb, ha törölsz a Facebook-ról

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 ismerős, akit jobb, ha törölsz a Facebook-ról

A közösségi média alighanem a mindennapjaid szerves részét képezi. Ennek megfelelően hajlamos lehetsz elfogadni, hogy ott is találkozhatsz idegesítő emberekkel – éppúgy, mint a való életben. Most emlékeztetünk rá: ne feledd, hogy ez az a hely, ahol tényleg eldöntheted, kinek az ábrázatát és a megnyilvánulásaid „kell” nézned!

Ex

Mindegy, milyen ex – sőt az sem számít, kinek az exe. Lehet expasi, exbarát, exhaver, exkolléga, vagy éppen a párod, egy barátod, egy haverod vagy egy kollégád exe.

Tudod, az ex koncepciójának lényege a múlt idő, tehát ha nem fűz össze velük más kapocs, inkább takarítsd el őket a jelenedből!

Ha csupán azért tiltakozol a törlés ellen, mert ez a gyakorlat szerinted embertelen és gyerekes, csak szólunk: nem véletlenül adott a lehetőség, ráadásul az állandó ellenérzésekkel csak magadat mérgezed.

Lehet, hogy nem tűnik egyszerűnek megnyomni azt a bizonyos gombot, de hidd el: utána sokkal jobb lesz!

Az önmagát kereső

Az egyik pillanatban egy amszterdami kollégiumból csekkol be, aztán szelfizik egy délkelet-ázsiai hostel vécéjében, de karácsonyra hazamegy Bivalypusztára, ahol a mama várja egy jóféle bejglivel.

Nincs neki se végzettsége, se foglalkozása, se munkahelye.

Néha ókeresztény bölcsességeket posztol, máskor pedig a zen buddhizmus az aktuális kedvence.

Szabadnak tartja magát, de igazából önmaga foglya: fogalma sincs, merre induljon az életben, ezért látszólag mindenfelé igyekszik egyszerre.

Egyszerre irigyled és sajnálod, de gyakorlatilag semmilyen kapcsolatod nincs vele. Ha összefutnátok az utcán, nem is tudnál mit kérdezni tőle. Akkor meg mit keres az ismerőseid között, de tényleg?

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!