5+1 dolog, amit az internet elterjedése tönkretett számunkra

Szirák Viki
Írta: ,

Ma már el sem tudnánk képzelni az életünket internet nélkül, pedig nem is olyan régen még azt sem tudtuk, ez mi fán terem. És bár tény, hogy nagyon sok dologban megkönnyíti a hétköznapjainkat a netezés (legyen szó akár térképolvasásról vagy zenehallgatásról), azért pár dolgot mégis végérvényesen tönkretett számunkra.

Emlékszel még, amikor szakítottál valakivel, és a búcsúzás pillanatától kezdve nem tudtál róla semmit?

Merre járhat, találkozgat-e valakivel; ezekre a kérdésekre egyszerűen nem tudtál választ kapni, maximum egy közös ismerőstől.

Viszont tény, hogy így sokkal könnyebb volt kiheverni a szakításokat, és továbblépni.

Amióta viszont mindenkinek van internete, ezzel együtt pedig Facebookja, Instagramja, akár Twittere is, mindenhol szembejönnek velünk a volt pasik, akik összetörték egyszer a szívünket.

A bárokban tartott kvízestek nagyon klasszak voltak régen, és még mindig azok lehetnének, azonban az internet elterjedése megnehezítette azt, hogy a játék mindig szabályosan történjen.

Mert bár lehet, hogy te egyáltalán nem akarsz csalni, és elő sem veszed a táskádból a telefonod egész este, addig mások óvatosan rápillantanak a kijelzőre, és megkeresik a választ a kérdésekre.

Így pedig nem csoda, ha előbb-utóbb neked is elmegy a kedved!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!