Csinosak, jókat esznek és kicsattannak az egészségtől! A legjobb vegán vloggerek a Youtube-on

Horváth Petra
Írta: ,
Csinosak, jókat esznek és kicsattannak az egészségtől! A legjobb vegán vloggerek a Youtube-on

Az elmúlt időszakban egyre inkább beleástam magam a vegán étkezés világába. Bár határozottan ki merem jelenteni, hogy nem vagyok vegán, ugyanis a halakról és a csirkéről egyszerűen nem tudok lemondani, de tagadhatatlan, hogy a vegán receptek igazi kincsesbányának számítanak. Tele vannak korszerű hozzávalókkal, és természetesen rengeteg vitaminnal és ásványi anyaggal. Ha másért nem, hát a változatos és egészséges táplálkozás érdekében érdemes olykor a vegán receptek között kutakodni!

Most pedig összegyűjtöttem azokat a Youtube csatornákat, ahol megannyi recept várja az érdeklődőket, a reggeliktől, ebédektől és vacsoráktól kezdve, a különböző desszertekig és italokig! Lássuk tehát, mely Youtubereket érdemes követni, ha vegán étkezésről van szó!

Lisa Reimi

Számomra talán Lisa volt az első Youtuber, akinek a csatornája szembejött velem a világhálón, amikor még a vegán étkezés annyira nem is érdekelt.

Ugyanis ő nem csak receptes videókat oszt meg, hanem olykor edzős tippeket is ad, és rengeteg anyagában mesél a sikeres fogyáshoz vezető útról.

Köntörfalazás nélkül elmondja, hogy bizony az eredményességhez kitartás és hatalmas akaraterő szükséges, ugyanakkor tévedés, hogy az egészséges táplálkozás nem finom, vagy ízetlen!

Ő bebizonyítja, hogy a vegán ételek között bizony megannyi ínycsiklandó variáns létezik, melyek mind hozzásegítenek ahhoz, hogy elérhessük a bombaformánkat!

Kövesd figyelemmel Lisa átalakulását az első videóitól kezdve, és próbálj ki finomabbnál-finomabb vegán recepteket!

A Youtube csatornát itt találod!

Naturally Stefanie

Stefanie csatornája sokban hasonlít Lisa-éhoz, csupán a stílus és videók összetétele más. Stef egy sokkal vagányabb, csajosabb vonalat képvisel.

Az ő tárházában is megtalálható számtalan vegán finomság elkészítésének módja, de emellett sok edzős videó is található a csatornáján.

Amiben legfőképpen eltér a többiektől, hogy általában találhatóak nála heti vlogok, és különböző termékeket véleményező videók is, akár táplálékkiegészítőkről van szó, akár edzős ruhákról.

A saját fejlődése mellett a párja hihetetlen átalakulását is dokumentálja olykor, így nem csak nekünk nőknek lehet motiváló a csatornája!

A Youtube csatornát itt találod!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!