A legjobb applikációk, amikkel elütheted az időt utazás közben

Nagy Niki
Írta: ,
A legjobb applikációk, amikkel elütheted az időt utazás közben

Nincs wifi a repülőgépen, amivel nyaralni mész, vagy nem akarod elhasználni az összes mobilnetedet arra, hogy szórakoztasd magad a vonaton? Tök jó appokat találtunk arra az időre, amit utazással kell töltened!

Játszd el az időt! Kép forrása: rebeccaminkoff.com

A legkézenfekvőbb időpazarló megoldás egyértelműen az, ha letöltesz néhány játékot a mobilodra, amivel el tudsz szórakozni, amíg robog alattad a vonat, suhan az autó, vagy repül a gép.

A nagy klasszikusok (Angry Birds, Candy Crush és társai) mellett olyan újoncokat is kipróbálhatsz, mint a Crossy Road, vagy a kicsit fejtörősebb, Words nevű szókirakó. Ha tanulni is akarsz közben, inkább a logikai játékokat preferáld, viszont ha csak bambulni szeretnél a képernyőre, arra is találsz bőven lehetőséget.

Arra figyelj, hogy ne kelljen wifi a játékhoz, különben ott vagy, ahol a part szakad!

Olvasd el a kedvenc cikkeidet!

Te is azok az emberek közé tartozol, akik mindig csak mentegetik a különböző cikkeket a könyvjelzők közé, hogy majd egyszer elolvasod, ha lesz időd – aztán soha sincs?

Ha letöltöd a Pocket nevű alkalmazást, ezeket a linkeket egy helyre mentheted, és utazás előtt le is töltheted, hogy ne kelljen mobilnetet használnod a böngészéshez.

Olyan lesz, mintha lenne egy saját magazinod az utazás alatt, amit csak te állítottál össze a kedvenc írásaidból!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba