A legjobb alkalmazások, amikkel megtervezheted az utazásodat

Horváth Petra
Írta: ,
A legjobb alkalmazások, amikkel megtervezheted az utazásodat

Kép forrása: unsplash

Hihetetlen, hogy alig pár hét választ el bennünket a nyártól! Fejben már biztosan sokatok az üdülését tervezgeti, sőt, talán már ki is szemeltétek a végső úticélt, és akár már a fiókotokban lapulnak a jegyeitek! Mi most azoknak szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, akikben ugyan már körvonalazódott az, hogy merre indulnának el legszívesebben, de nem találkoztak még ideális ajánlattal. Íme, 5 olyan applikáció, aminek a segítségével ti is megszervezhetitek a legjobb utazásokat!

A Skyscanner ma már a komplett üdülés megszervezésében képes segédkezni, de legtöbbet használt funkciója továbbra is a repülőjáratok kigyűjtése és a helyek foglalása. Segítségével megtalálhatjuk a legkedvezőbb ajánlatokat az úticélunk eléréséhez, ha ragaszkodunk a repülővel való utazáshoz!

Nincsenek rejtett költségek, sok foglalás még ingyenesen le is mondható! Be tudunk állítani útirány megfigyelést is, ha értesítését szeretnénk kapni kihagyhatatlan ajánlatokról. Gyors, könnyen kezelhető felület, ami pont annyit tud, amennyit ígér, illetve valamivel többet, hiszen ma már autót is kölcsönözhetünk a segítségével, illetve tesztüzembe helyezték a vonatjegyek foglalásának lehetőségét is!

Érdemes benne böngészni, és beállítani pár kedvelt úticélt!

Az újhullámos szállásfoglaló applikáció pár éve robbant be a köztudatba itthon, és az óta is szorgalmasan gyűjtögeti az elkötelezett híveit. Aki egyszer kipróbálja – és nem csalódik –, az biztosan függővé válik!

Az alkalmazása roppant egyszerű! Beállítjuk, hogy melyik időintervallumban szeretnénk szállást foglalni egy adott városban, és már kutakodhatunk is a szebbnél-szebb otthonok között.

Ha hátizsákos turisták vagyunk, fillérekért találhatunk kiadó szobát vagy apartmant. De a luxus kedvelői is könnyedén kifoghatnak kihagyhatatlan ajánlatokat! A szűrőben további beállításokat is eszközölhetünk, ha például üzleti útra indulnánk, vagy családdal szállnánk meg, esetleg adott értékben keresünk szállást, és így tovább!

Érdemes az értékelésekre hagyatkozni, hogy biztosan ne fussunk rossz tapasztalatba, és mi is értékeljünk, ha egy hely bevált!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv