6 fitnesz applikáció, amivel formába lendülhetsz az ősszel

Nagy Niki
Írta: ,

Ha nincs pénzed/kedved/időd személyi edzőhöz járni, viszont motivációra és mindennapi tippekre szükséged van, hogy hatékonyan tudj fejlődni, a különböző fitnesz appokat neked találták ki. Mindegy, hogy futáshoz, otthoni edzéshez vagy csak az idő és az elégetett kalória méréséhez használod őket, hatalmas segítséget nyújthatnak a céljaid eléréséhez –  az általuk kapott motivációról nem is beszélve. Összeválogattuk azokat az applikációkat, amelyek nekünk rengeteget segítettek, hogy ne adjuk fel, és a második hét után ne a „nekem ez úgysem megy” mantrát kántálva vessük rá magunkat a csokitortára.

Nike+ Training Club

Az egyik világelső sportmárka fitnesz applikációja több mint 100 edzést tartalmaz, így biztosan nem lesz monoton az alakformálás.

Plusz pont, hogy beállíthatod, milyen edzettségi szinten tartasz, így biztos, hogy bírni fogod azokat a gyakorlatsorokat, amiket a Nike sportolóknak állítottak össze.

Mindegyik edzéstervhez gyönyörű, minőségi útmutató videó is jár, hogy biztosan helyesen végezd el a gyakorlatokat.

Nike+ Running

Ha szeretsz futni, ezt az appot neked találták ki: méri a távolságot, az időt, az intenzitást, és közben még versenyezhetsz is a barátaiddal.

Kiposztolhatod Facebookra, hogy mennyit futottál, és ha iOS rendszert használsz, még képet is lőhetsz a teljesítményedhez.

A Nike+ Running nem véletlenül a legnépszerűbb futóalkalmazás – néha becsúszik egy-két gikszer, főleg a GPS használatával, de alapvetően teljesen hibátlanul működik a dolog, és hatékonyan méri, hogyan fejlődsz.