5+1 ismerős, akit azonnal törölj a Facebook-ról

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 ismerős, akit azonnal törölj a Facebook-ról

A közösségi média alighanem a mindennapjaid szerves részét képezi. Ennek megfelelően hajlamos lehetsz elfogadni, hogy ott is találkozhatsz idegesítő emberekkel – éppúgy, mint a való életben. Most emlékeztetünk rá: ne feledd, hogy ez az a hely, ahol tényleg eldöntheted, kinek az ábrázatát és a megnyilvánulásaid „kell” nézned!

Az arc a szociológia szemináriumról

A kreditrendszer csodálatos: lehetővé teszi, hogy egymás mellett üljön a gólya a ráérős nyolcadévessel.

Előfordulhat, hogy minden egyes órán más és más bagázs várt, a „csoport” fogalma pedig társadalomtudományi szempontból is relatívvá vált.

Homályosan dereng, hogy egyszer kölcsönkértél a facebookos ismerősödtől valami jegyzetet, aki utána bejelölt, a visszaigazolást pedig a szívességért cserébe egyértelműnek érezted.

Csakhogy azóta már eltelt néhány év, így igencsak fura látni, hogy az illető éppen hol nyaral vagy eszik. Semmi gond nincs, ha feleslegesnek érzed ezeket az információkat, illetve sem sem szeretnél vele hasonlókat megosztani.

Ex

Mindegy, milyen ex – sőt az sem számít, kinek az exe. Lehet expasi, exbarát, exhaver, exkolléga, vagy éppen a párod, egy barátod, egy haverod vagy egy kollégád exe.

Tudod, az ex koncepciójának lényege a múlt idő, tehát ha nem fűz össze velük más kapocs, inkább takarítsd el őket a jelenedből!

Ha csupán azért tiltakozol a törlés ellen, mert ez a gyakorlat szerinted embertelen és gyerekes, csak szólunk: nem véletlenül adott a lehetőség, ráadásul az állandó ellenérzésekkel csak magadat mérgezed.

Lehet, hogy nem tűnik egyszerűnek megnyomni azt a bizonyos gombot, de hidd el: utána sokkal jobb lesz!

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!