5 trükk, amivel felpörgetheted az Insta storyjaidat

Gerber Petra
Írta: ,
5 trükk, amivel felpörgetheted az Insta storyjaidat

Bár az Insta Stories funkciója már jó ideje élesedett, Te mégis még csak most barátkozol vele? Akkor mit szólnál hozzá, ha mutatnánk neked néhány trükköt és praktikát, amivel még inkább felturbóhatód a storyjaidat? Ugyanis tudnod kell, hogy a stories funkció sokkal több mindenre alkalmas, mint amit első ránézésre gondolsz, ami pedig a legjobb az egészben, hogy segítségével további követőkre is szert tehetsz, mindezt pedig csak néhány kattintás segítségével. Na, mit mondasz? Érdekelnek a praktikák? Máris mutatjuk!

Új színben Kép forrása: sugarandcloth.com

Ha akarod, akkor akár az egész hátteredet átfestheted egy teljesen más színre, ráadásul az apró ecsettel sem kell már többet bajlódnod.

Ahhoz, hogy új színben láthasd a háttered nem kell mást tenned, mint rákattintanod az ecsetre, kiválasztanod az színt, amit alkalmazni szeretnél, majd ez követően három másodpercig lenyomva kell tartanod és már kész is!

Az egész képernyőd az általad választott új színben tündököl majd.

Ugye milyen nagyszerű?

 

Egy jó keret Kép forrása: refinery29.com

Ha nem szeretnéd, hogy a feltöltött fotó elvesszen az Insta storyk sűrűjében, akkor érdemes lehet valamilyen extrával, ez esetben egy jól megválasztott kerettel feldobnod azt. Ha ugyanis még inkább szeretnéd kiemelni a mondanivalódat, akkor egy színes szövegdoboz alkalmazása remek választásnak bizonyulhat.

Hogy ehhez mit kell tenned? Először is kattints az „Aa” gomba, majd válassz ki egy neked tetsző színt, ezután pedig írd meg a szöveget. Ha ezzel megvagy válaszd az „A” jelet és döntsd el, hogy melyik legyen a második árnyalat, amit használni fogsz.

Végül tartsd lenyomva az „A” gombot egészen addig, amíg meg nem találod a számodra legjobban tetsző szövegdobozd.