5 magyar app, ami megkönnyíti az életünket (X)

Schuster Borka
Írta: ,

Ha már ott a kezedben az az okostelefon, akkor miért ne hagynád, hogy megkönnyítse az életedet? Az alábbi appoknak érdemes helyet csinálni, mert sok időt és energiát fognak megspórolni neked!

NetPincér

A házhoz szállított kaja jó, ha pedig gyorsan és kényelmesen jön, az még jobb.

A NetPincér alkalmazásával nem kell ezer helyre beregisztrálnod, észben tartanod a jelszavakat, mert rengeteg éttermet találsz egyetlen helyen, ráadásul az újonnan nyíló helyekről is gyorsabban fogsz hallani.

Ha szeretnéd, biztonságosan tárolhatod a bankkártyád adatait, és a kedvenc helyeidet is elmentheted.

Azt is tudja az oldal, hogy mit rendeltél utoljára, így a kedvenc pizzádat tényleg szó szerint két kattintással újrarendelheted, ami még egy extra zűrös hétfőn, vagy kivételesen lusta vasárnapon is belefér.

Tep

A díjnyertes magyar alkalmazás kiváló segítséged lehet, ha szeretnél végre elkezdeni sportolni, de híján vagy a motivációnak.

Az alapgondolat pofonegyszerű: egy helyes kis zsiráfot kell életben tartanod, akárcsak anno a tamagocsit, vagy napjainkban a sok hasonló játék egyik figuráját.

A zsiráf életben maradásához szükséges élelmiszert azonban itt nem a telefon nyomkodásával, vagy arany tallérokkal szerezheted meg, hanem például kocogással.

Ha teljesítetted a kijelölt feladatot, a zsiráfnak is lesz mit enni adni, ő életben marad, te pedig fittebb leszel. Ráadásul a grafika is szuper cuki.