5 jel, hogy téged is elkapott a social media pánik

Berényi Nóri
Írta: ,

Manapság már sehova nem indulunk el a telefonunk nélkül, sőt mondhatni életünk egyik legfontosabb kelléke lett. Az okostelefonok korában pedig megtehetjük, hogy minden lépésünkről beszámolunk a social media népének, majd várjuk a kellő érdeklődést legújabb képünk, vagy videónk iránt. Egy bizonyos pontig ez teljesen jól van így, de mi történik akkor, ha nem érezzük mennyi az elég, és bedarál a social media?

 
 
 
 
Kezdjük a napot őszinteséggel Kép forrása: glamour.tumblr.com

Hihetetlen, de manapság már igazi ufónak számít az, aki nem a telefon csekkolásával kezdi a napot. Mert, hogyan is indulhatna el a napod anélkül, hogy ne tudnád mit reggelizik a kedvenc sztárod, vagy mi a legújabb fitnesz őrület.

Na meg akkor a barátok üzeneteiről még nem is beszéltünk, hiszen persze, hogy meg kell írnod a legjobb barátnődnek, hogy éppen melyik pasival álmodtál, esetleg kivel töltötted az éjszakát.

Szóval tedd a szívedre a kezed és valld be, hogy te is így indítod a napod.

 

 
 
 
 
A folyamatos nyomkodás Kép forrása: weheartit.com

Ó te jó ég! Mi történik akkor, ha nem veszed észre az értesítőt egy új live bejelentkezésről?

Most lehet, hogy nevetsz, de sokan élnek meg egy-egy ilyen esetet tragédiaként, ugyanis azt érzik, hogy lemaradtak valamiről.

Nyilván ez egy extrém példa, de a lényeg, hogy el kell fogadnod a tényt, hogy képtelenség lépést tartani a social media-val. Persze vannak lelkes próbálkozók, akik megállás nélkül a telefonjukat nyomkodják és szinte egy percre sem teszik le.

Az pedig felejtős, hogy töltő nélkül induljanak el otthonról.