Új életed első napja most hétvégén lesz!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Idén ismét megrendezésre kerül Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye, a DECATHLON FittAréna! A 2006-ban útjára induló programsorozat méltán viseli Az év legfittebb napja! címet, ugyanis immáron a 10. alkalommal, és egyre növekvő, többezres létszámmal várja a résztvevőket.

Ha életed szerves része a rendszeres testmozgás, akkor azért, ha pedig csak most készülsz az életmódváltásra, akkor pedig azért érdemes ellátogatnod a hétvégi rendezvényre! Hidd el, katartikus élményt nyújt, amikor több ezer emberrel együtt sportolsz.

A DECATHLON FittArénán az idei évben több mint 150 órát tartanak, és 200 fellépő 12 teremben gondoskodik arról, hogy alaposan átmozgasd a testedet – na és persze megtaláld a hozzád legjobban passzoló mozgásformát. A teljesség igénye nélkül részt vehetsz Katus Attila, Béres Alexandra, Rubint Réka, vagy éppen Péntek Enikő és a Sifi & Kangoo Team óráin, de kipróbálhatod azt is, milyen egy igazi lazítás a jógaórán.

Ne hidd azt, hogy ide kizárólag a csajokkal jöhetsz! Évről évre egyre több férfi látogat el a rendezvényre, ami annak köszönhető, hogy különféle küzdő- és brutálsportokban is kipróbálhatják itt magukat.

Ha megpihennél két izzasztó edzés között, akkor a frissítőállomásokon alaposan feltöltődhetsz – emellett kipróbálhatod az Életmódexpo termékkóstolóit, ahol nem csupán a legegészségesebb, hanem a legújabb ételekkel is megismerkedhetsz. Sőt, ha nem csak fitten, hanem megszépülve is zárnád a napot, a bien.hu standnál mindössze a regisztrációdért cserébe gyönyörű sminkkel és csodás frizurával ajándékozunk meg.

Mivel a FittAréna kinőtte a korábbi programhelyszínt, ezúttal a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban kap helyet. Az első óra 9:30-kor kezdődik, az utolsó pedig 17:00-kor, tehát ha végig jelen szeretnél lenni az eseményen (és miért ne használnád ki maximálisan ezt a napot?), akkor ezzel az időtartammal kell kalkulálnod. A belépéshez szükséges karszalagokat pedig a Szoborpark felőli bejárattól megközelíthető jegypénztárnál veheted át.

Egyébként érdemes ellátogatnod a FittAréna oldalára, ahol nem csupán részletes tájékoztatást kaphatsz a programokról, hanem le is töltheted a programfüzetet, így akár már otthon, készülődés közben bejelölgetheted magadnak, milyen órákon és eseményeken szeretnél majd részt venni.