A top 5 budapesti szórakozóhely harmincasoknak

Pölz Kitti
Írta: ,

Te is unod már, hogy ha nekiindulnátok a budapesti éjszakának, folyton azon agyaltok, mégis hova menjetek, hiszen már-már öregnek érzitek magatokat néhány helyen? Ha szeretnél egy minőségi italokkal, minőségi zenékkel és szuper hangulattal övezett éjszakát a barátaiddal, fogadd meg a tanácsainkat és látogass el ezekre a helyekre – valamelyik (de szerintünk az összes) garantáltan a kedvenced lesz! Igazi magas minőséget képviselő szórakozás, fővárosi környezet, laza és elegáns kikapcsolódás... Ez az öt szórakozóhely megér egy próbát!

Nem kérdés, a Gozsdu a budapesti éjszaka fénypontja, de pont emiatt rengetegen el is kerülik, mert a köztudatba sajnos csak a vandálok és a részeg tinik kerültek be a helyet illetően...

Pedig ez nemcsak egy bulikat összefogó épületegyüttes: az udvar egy igazi kikapcsolódó- és bulizókomplexum!

Bérelhettek magatoknak karaoke-termet, de énekelhettek másokkal együtt is jó hangosan, vagy italozhattok kellemes hangulatban könnyed zenével, sőt dögös R’n’B dallamokra is táncolhattok hajnalig! És ami a legjobb: játékterem is van az örök gyerekeknek!

Tipp: érdemes asztalt foglalnod, ha egy egyedi éjszakát tervezel a Gozsduban, mert sokszor előfordul, hogy teltház van!

A zenei élmények hazája: A38 Kép forrása: anderm/depositphotos.com

Ha szereted a minőségi zenekarokat, az élőzenét, a jófej pultosokat és azt, hogy nem kell magassarkúban feszítened egész este, mégis kellemes társaságban, barátságos arcok között bulizhatsz, akkor irány az A38 következő koncertje!

Minőségi bulizás, ismerkedés és lazulás a Dunán – ha belegondolsz, irtó izgalmas, hogy egy hajó belsejében is bármikor tombolhatsz...

Ettől olyan elképesztően egyedi ez a város!

Tipp: a híres és népszerű zenekarok koncertjeire vedd meg előre a jegyedet, de érdemes hétköznapokon is ellátogatni az A38-ra, mert nagyon kellemes muzsikák várnak minden este!