Szilveszteri helyszín tippek, ha nem akarsz a városban szilveszterezni

Fodor Veronika
Írta: ,
Szilveszteri helyszín tippek, ha nem akarsz a városban szilveszterezni

Az év utolsó napját szeretjük kicsit különlegesebbé tenni. Ha idén úgy döntöttél, hogy nem a városban töltenéd ezt a napot, akkor nem árt időben elkezdeni a szervezést. Íme néhány tipp a helyszínválasztáshoz!

Fedezd fel a vidék romantikáját

Ha idén a baráti társaság és a családi program helyett inkább valami romantikusra vágynátok, akkor béreljetek egy csendes vidéki házikót, ahol csak ti ketten vagytok.

Érdemes az egészen pici falukban is keresgélni, mert azokban még szinte az utolsó pillanatban is találhattok kiadó szobát.

Válasszatok valamilyen hegyvidéki vagy tóparti helyszínt, hogy napközben tudjatok kirándulni. A Mátra és a Balaton télen is hangulatos, főleg ha még havazik is.

Nézzétek meg milyen lehetőségek vannak a környéken: helyi éttermek, lovastanya, erdő, esetleg egy igazi disznóvágás.

Beöltözős buli Kép forrása: mrstoes.com

Az egyik legjobb választás, hogy a számodra fontos emberekkel béreltek egy apartmant valahol vidéken. A szervezést viszont nem árt időben elkezdeni, mert az utolsó napokban már nehéz kiadó házat találni, főleg ha nagy létszámú társaságról van szó.

Ha több éjszakára mentek, akkor a folyamatos együttlét és szórakozás miatt összefolyhatnak az esték, ezért a szilveszternek érdemes egy tematikát választani: Great Gatsby, mesehősök, 90-es évek, rock sztárok, és hasonló beöltözős ötletekkel feldobhatjátok az idei outfitet.

Vásároljatok be közösen, készítsétek el együtt a szilveszteri vacsorát, vigyetek magatokkal társast, és ha sikerül szép környéken foglalni, akkor érdemes napközben egy nagyot kirándulni is.