SZIGET 2016: Ezek lesznek a legjobb programok

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Holnap végre kezdődik A HÉT, amit egy éve vártunk! Felejtsd el a munkahelyi gondokat, az iskolakezdést, és vesd bele magad a felhőtlen bulizásba a Szigeten! Ajánlónkban összegyűjtöttük, hogy akár bérletesként, akár napijeggyel milyen programokra érdemes majd figyelned!

Augusztus 10. szerda Kép forrása: buzznet.com

Már a -1. nap is remek partykat tartogat a Sziget, hiszen a közönségkedvenc Die Antwoord 19:30-as Nagyszínpados koncertje után minden idők egyik legsikeresebb elektronikus bandája, a közel 30 éve színpadon lévő brit The Chemical Brothers is fellép 21:30-tól.

Ha esetleg már délután elkezdenéd az alapozást, szintén a Nagyszínpadon nézheted meg 16:00-tól a Marky Ramone’s Blitzkrieg-et, de ha inkább az elektronikus zenét kedveled, a Colosseum lesz a te helyed, ahol 18:00-tól Lofti Begi játszik.

A magyar alter szerelmeseinek a Petőfi Rádió – Telekom VOLT Fesztivál színpadán az idén 10 éves Magashegyi Underground ad koncertet 21:30-tól, tőlük pedig Szabó Balázs Bandája veszi át a mikrofont 23:15-től.

A korán kelőknek a 0. napon jó napindító lehet a Punnany Massif 16:00-ás koncertje a Nagyszínpadon, de később is érdemes ide visszatérni, hiszen 19:30-tól electroswing dallamokra táncolhattok a Parov Stelar jóvoltából, majd 21:30-tól a nap abszolút sztárja, korunk egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, Rihanna tart hatalmas bulit.

Ismét hazánkba látogat az elektropop királynő is, akit 18:30-tól láthattok az OTP Bank – A38 színpadán, 20:15-kor pedig őt követi ugyanitt a Naughty Boy.

A Telekom Arénában 1:00-tól Afrojack zenél majd, akit D-Wayne követ egészen 4:00-ig.