Szeretnél belekóstolni az íjászatba és a legfinomabb hazai ízekbe? Megmondjuk, hol teheted!

Raczky Júlia
Írta: ,

Szereted, hogyha a hétvégi kikapcsolódás közben sok szuper élménnyel lehetsz gazdagabb? Ha több program-alternatíva közül választhatod ki az éppen kedvednek megfelelőt? Ha a válaszod ezekre igen, akkor jó hírünk van! A Zamárdiban található Szent Kristóf Pincészet vasárnapra igencsak csábító ajánlatot tesz az érdeklődők számára: a Családi Íjásznapot és a Pörkölt Napot egy kalap alá veszi.

Mindenkinek megéri vasárnap egy kicsit kimozdulni a megszokott fővárosi semmittevős hétvégék komfortzónájából, és bepattanni a kocsiba, vagy erőt vennie magán, és venni egy vonatjegyet Zamárdiba, ugyanis a Szent Kristóf Pincészet bosszantóan csábító programajánlattal állt elő. Nagycsaládosok, szórakozásra vágyó barátnők, romantikázó párok, figyelem! Lehet itt mindent!

Aki csalhatatlan vágyat érez az iránt, hogy az ételekről kicsit komolyabban elgondolkodjon (és persze eközben finomabbnál finomabb falatokat kóstoljon), a Szent Kristóf Pincészetben kielégítheti e kívánságát, hiszen itt található az első magyar élelmiszer-múzeum.  Aki viszont csak arra vágyik, hogy a lemenő nap fényében kóstolgasson egy minőségi, finom pohárka bort (és ki ne vágyna erre?), az is meg fogja lelni boldogságát. A pincészet saját éttermi résszel, kerthelyiséggel rendelkezik, ahol a környékbeli művészek alkotásai vannak kiállítva, így a kulináris élmények halmozása közben még felejthetetlen kulturális impulzusok is érnek, különösen, ha a pincéreket is megkérdezed egy-egy kép történetéről. 

Ha mindeközben pedig gondot okozna, hogy mi legyen a magukat elunó gyerekekkel, amiatt sem kell aggódni, hiszen az állatsimogató, a kültéri mini játszótér, és a beltéri társasjátékok biztosan szórakoztatni fogják őket is.

A fenti, állandóan rendelkezésünkre álló lehetőségek mellett azonban a vasárnapi napra a szervezők különleges programokkal rukkoltak elő. A Szent Kristóf Rendezvényközpont szomszédságában található pályán ugyanis augusztus 2-án Családi Íjásznapot tartanak, ahol kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik íjász-tehetségüket! Két célzás között pedig érdemes átballagni a pincészethez is, ahol a Pörkölt Nap keretén belül a finom falatra éhezőket ínycsiklandó pincepörköltek várják. Ezek a ház egyedi receptjei alapján készültek, és a szervezők nemcsak a finom ízeket garantálják nekünk, hanem azt is be szeretnék nekünk bizonyítani, hogy egy pörkölt lehet igenis egészséges is.

És hogy honnan tudjuk ezt ennyire biztosan?

Képzeld, nemrég mi is ellátogattunk„borgasztronómia fellegvárába”, ahol egy felejthetetlen csapatépítő napot töltöttünk együtt! :) 

Cím: 8621 Zamárdi, Alsópincesor 4602/1 hrsz.