Szeptember 26. – Október 2.: Ezek a szuper programok várnak rád a héten

Kerekes Vivien
Írta: ,

Ki nem állhatod, amikor a négy fal között kell üldögélned munka után, de semmi jó program nem jut eszedbe? Ezen most könnyen segíthetünk; nézd végig, milyen szuper rendezvények várnak a hét minden napján, válaszd ki a legszimpatikusabbakat, és látogasd meg őket a legjobb barátnőiddel!

Hétfő – szeptember 26. Kép forrása: trunkclub.com

Hogy add el(ő) magad? - H13

Manapság a siker egyik kulcsa az, ha tudod, hogyan mutasd meg másoknak a legjobb tulajdonságaidat. Ismerkedés vagy egy állásinterjú során hatalmas segítség, ha képben vagy arról, mit árul el rólad a viselkedésed és a megjelenésed.

Most egy izgalmas előadáson tudhatod meg, mit érdemes változtatnod például a testbeszédeden, hogyan szólíts meg ismeretlen embereket, és hogyan építs bizalmat a beszélgetőpartneredben!

Biztos, hogy hasznos infókkal gazdagodsz majd!

Kedd – szeptember 27.

A Turizmus Világnapja

Mit szólnál, ha egy turista szemével néznéd végig a fővárost? Most a Turizmus Világnapja alkalmából megteheted, Budapesten ugyanis ennek örömére szuper programokkal várnak.

Látogass el a Gellért gyógyfürdő galériájába, nézd végig a város többi fürdőjét, vagy járd körbe az utcákat egy segway segítségével!

Kalandok Dél-Amerikában - MÜSZI

Kíváncsi vagy, milyen kalandokat élt át az a magyar lány, aki egy hátizsákkal nekivágott Dél-Amerikának, és hat hónapon keresztül barangolt a különböző országokban? Látogass el a backpacker.hu következő előadására, ahol most élőben hallgathatod meg ezeket a történeteket, és még azt is megtudhatod, mire kell figyelned, ha esetleg te is hasonló kiránduláson töröd a fejed!