Szeptember 21-27.: Bringás reggeli, szezonzáró fesztiválok és a Word Press Photo is vár rád a héten

Raczky Júlia
Írta: ,

Minden visszaállt a régi kerékvágásba, immár tényleg elkezdődtek a dolgos hétköznapok, ugyanakkor, ha munka vagy iskola végeztél vágysz valami felfrissítő, szórakoztató kikapcsolódásra, akkor semmiképp sem kell szomorúan leszegned a fejed, hiszen rengeteg jó program van ezen a héten is!

HÉTFŐ – szeptember 21.

Hamupipőke mesejáték – Noir Színház 

A hercegnők világa mindig is rabul ejtett, esetleg van egy olyan kis rokonod, akinek biztosan mosolyt csalna az arcára C. Perrault ismert meséjének újabb színházi adaptációja? Akkor ne hagyd ki a Noir Színház előadását, melyet szeptember 21-én a Duna Palotában mutatnak be, ezt követően pedig több fővárosi és vidéki helyszínen is megtekinthető lesz majd. A varázslatos élmény garantált!

Maradjon Liget a Városliget

Meghatározott céllal rendeznek kiállítást és konferenciát a Városligetben, nevén nevezve, hogy maradjon Liget a Városliget, vagyis minden maradjon a régiben. Az ennek apropóján nyíló tárlat és megszervezett konferencia a Városliget múltját és jövőjét tárgyalja, ugyanakkor kitér arra is, hogy milyen lesz a környéken élő körülbelül fél millió ember élete a Liget nélkül.

KEDD – szeptember 22.

Kerékpárosklub Bringás Reggeli – Magyar Kerékpárosklub

A Magyar Kerékpárosklub arra biztat bennünket, hogy a hidegebb idő beálltával se tegyük parlagra biciklinket, éppen ezért az Autómentes Napon bringásreggelit szervez az őszi-téli szezon indításának örömére. A Kerékpárosklub és partnerei országszerte több mint 40 helyen várják a munkába biciklizőket egy finom reggelivel, melyet önkénteseik és segítőik által valósítanak meg.

A menü mindenhol más lesz, érdemes sietni, mert csak a készlet erejéig tart.

Mérő László – A kooperáció természete – Budapesti Corvinus Egyetem

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre Mérő László óriási sikert arató előadássorozata az őszi félévben. Az előadások eddig lazán kapcsolódtak egymáshoz, azonban idén némi változást hoz az, hogy új témák is várhatóak. Az első előadás „A kooperáció természete” címmel lesz megtartva a Corvinus Lectures in Finance sorozat részeként.