Szabadnap? 6 hely, ahová elmehetsz egy szürke téli napon

Bodnár Alexa
Írta: ,

Az év végi időszakban sokan a megmaradt szabadságukat igyekszenek úgy beosztani, hogy minél jobban kibővítsék az ünnepi időszakot. Ha azonban van még néhány napod, azt érdemes kivenned az ünnepek előtt vagy után, hogy fel tudj töltődni egy kicsit. Ha az a típus vagy, aki szeret inkább erőt gyűjteni, akkor december első heteiben érdemes beiktatnod egy napot, ha pedig inkább a kipihenős fajta vagy, akkor januárra tervezz be egy nyugis szabit. Hoztunk neked néhány javaslatot arra, mit csinálj egy szürke, téli szabadnapon!

Akár az ünnepek előtt, akár az ünnepek után vennéd ki a jól megérdemelt pihenőnapodat, beiktathatsz a programodba egy túrát a közeli adventi vásárba is.

Az ünnepek előtt tökéletes apropó arra, hogy beszerezz néhány apróbb ajándékot vagy a karácsonyi menü hozzávalóit, míg az újévben azért érdemes szétnézned a bódék kínálatai között, mert számtalan tisztálkodási, testápolási holmit, édességet, teát, és hasonló házi készítésű különlegességet is találhatsz, amivel feltöltheted otthon a kamrát.

Egy bevásárlóközpontos shoppingtúránál izgalmasabb programnak ígérkezik!

Ha tényleg lazítani szeretnél egyet télen, akkor csalogasd elő a gyermeki éned – ugyanis éppen ez az évszak az, amikor ezt a legjobban megteheted!

Gyermekkorunk szánkózásai, hóemberépítései és egyéb téli elfoglaltságai jóleső nosztalgiával töltenek el, ha visszagondolsz rájuk, ha pedig újra kipróbálod valamelyiket, akár egymagadban is önfeledten szórakozhatsz majd!

A legegyszerűbb megoldás erre a téli szabadnapodon, ha korcsolyát húzol, és a lakhelyedhez legközelebbi koripályán rósz néhány kört.

Ha már kellőképpen elfáradtál, kortyolgass el egy finom teát a pálya szélén, és költs el egy kellemes ebédet egy jó könyv mellett.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!