3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyni

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyni

Kép forrása: andrassyelmenykozpont.hu

Ha szívesen mozdulsz ki otthonról a barátaiddal, pároddal, családoddal, és szereted fotókon megörökíteni az élményeidet, akkor remek programokra lelhetsz cikkünkben. Olyan, nemrég nyílt budapesti helyszíneket, eseményeket ajánlunk, ahol egészen biztosan rengeteg feledhetetlen impulzus ér majd!

Szelfi Múzeum

Ennek az édességekkel, finomságokkal, flamingókkal, unikornisokkal, gyöngyökkel, gyümölcsökkel teli múzeumnak a díszletei közé mókás élmény beállni. Itt minden nagyon édesnek és csábítóan ízletesnek tűnik. A kreatív ötletgazdák által megálmodott tematikus terekben mindenféle ötletes installációban fotózkodhatsz a barátaiddal, pároddal.

3 rendhagyó budapesti kiállítás márciusra, amit nem érdemes kihagyniKép forrása: szelfimuzeum.hu

A kétszintes, 11 termes, 400 négyzetméteres létesítményben jó buli például szülinapot, névnapot, lánybúcsút tartani. Megéri több szettet is magaddal vinni, mert a jópofa terekben egyedi jeleneteket állíthatsz, állíthattok be. Ha Instagramon bejelölitek magatokat, akkor lehet, hogy a múzeum a saját oldalán is megosztja a képet.

Az ingyenesen látogatható élménycukrászdába pedig csak úgy, egy pár finom falatra is érdemes betérni. A múzeum jelmondata: Sütizz, szelfizz, posztolj!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!