Október 12-18.: Szemezgess az izgalmas jövő heti programok közül!

Raczky Júlia
Írta: ,

Ezen a héten sem fogsz unatkozni, kivéve, ha nem kifejezetten arra vágysz... De hidd el, ha meglátod, milyen szuper programokat válogattunk össze neked, nem lesz kedved otthon ücsörögni! A héten többek között lesznek koncertek, kiállítások, filmvetítések, fesztiválok és bulik, úgyhogy garantáltan te is találsz majd köztük kedvedre valót!

HÉTFŐ – október 12. Kép forrása: morrissey-solo.com

Morrissey – Millenáris

A legendás Morrissey „World Peace Is None Of Your Business” című új lemezével tér vissza hazánkba 9 év elteltével. A csúcsformájában lévő énekes így új és régi, klasszikus slágereit egyaránt elő fogja adni, ráadásul nem is akármilyen körülmények között, hiszen a koncert Millenáris Teátrumban kerül megrendezésre. Érdemes a jegyeket megkaparintani, amíg még lehet!

Dalszerzők az A38-on – Kristóf Norbert

Az A38 Hajó gyakran ad otthont szuper kezdeményezéseknek, ezek közé sorolható a Dalszerző című műsor is. A vendég ezúttal Norbert Kristóf lesz, a miskolci születésű dalszerző-gitáros-énekes. Az indie stílust képviselő zenész koncertje egy órás lesz, amit a Petőfi Tv fog élőben közvetíteni.

 

PUSH – Bálna

A zenés-táncos est a Black Box Dance Company előadásában jön létre, amely a dán tánckultúra egyik új színfoltjaként van számon tartva. Legutóbbi bemutatójukat, a Push-t két önálló koreográfia alkotja, melyek világhírű koreográfusok nevéhez köthetők.

Wahorn András Messzemenő következtetések című kiállításának megnyitója - A38

A magyar művészet több lábon álló legendás alakja most hiánypótló jelleggel mutatja be nekünk munkáit az A38 kiállítóterében. A kultikus Jégkrémbalett című film rendezője most festői tehetségét mutatja be. Figuráit és eszköztárát az egyszerűség, a redukáltság jellemzi. A képeken a zene szeretete tükröződik, és kísérőprogramként meg lehet hallgatni a művész jelenlegi zenei formációinak a muzsikáját is.