November 30. – December 6.: Indítsd az év utolsó hónapját is szuper programokkal!

Raczky Júlia
Írta: ,

Meggyújtottuk az első adventi gyertyát, és kedden átlépünk a decemberbe is – végérvényesen elkezdődik a karácsonyi láz, és a munkahelyeken is ilyenkor van a legnagyobb hajtás. Egy kis kikapcsolódás azonban ilyenkor is kell (sőt, ilyenkor különösen!), úgyhogy összegyűjtöttük a legizgalmasabbnak ígérkező programokat a jövő hétre!

HÉTFŐ – november 30. Kép forrása: Pozsonyi Roland

28. Food Film Fighters – Toldi mozi

Szereted a filmeket, és nem veted meg a jó slam poetryt sem? Akkor hétfő este a Toldiban a helyed, ahol a legújabb Food Film Fighters gondoskodik a jókedvedről! A Grund Színház produkciójában slammerek adnak elő improvizációs műsort egy „titkos” filmről, melynek címéről együtt találgathatsz a többi nézővel. Az előadás szünetében pedig a filmhez kapcsolódó finomságok segíthetnek a megfejtésben!

Let’s Play Pop! – Felnőtt játszóház a múzeumban – Ludwig Múzeum

A Ludwig pop-art kiállításához kapcsolódóan számos izgalmas programon vehetsz részt. Ezúttal egy felnőtt játszóház részese lehetsz sötétedés után, amely tulajdonképpen egy interaktív pszichológiai workshop. Ezen a tárlaton megmozgathatod a lelkedet, a testedet, és a szellemedet!

KEDD – december 1. Kép forrása: Facebook, Trafó House

Krétakör: A harag napja - egy balga szív dala // magyarországi bemutató – Trafó

Az előadást egy olyan ápolónő inspirálta, aki először beszélt kíméletlen őszinteséggel a kórházakban uralkodó állapotokról, és fekete ruhába bújva hívta utcára az ország ápolóit. Története nem jelenik meg a darabban, csupán gondolati alapot nyújt a több generációt bemutató rendezéshez, mely tulajdonképpen a végtelenségig kiszolgáltatott ember tragikomédiája.

Woody Allen-klasszikusok az Urániában - 1. rész: ANNIE HALL (1977)

Akár szereted Woody Allen munkásságát, akár nem, azt mindenképpen el kell ismerned, hogy az Annie Hall nem véletlenül vonult be a filmtörténet nagyjai közé. Az Urániában elindított Woody Allen retrospektív sorozat első darabjaként ez az alkotás kerül levetítésre. Ha szeretnéd nagy vásznon látni a sokat idézett jeleneteket, akkor csapj le gyorsan egy jegyre!