November 2-8.: Összegyűjtöttük a jövő hét legizgalmasabb programjait!

Raczky Júlia
Írta: ,

Lassan beköszönt a tél, egyre többet gondolunk a közelgő karácsonyra, az ajándékokra, és a téli szabadságra. Nem kell azonban ennyit várnunk a kikapcsolódásra, hiszen jövő héten is rengeteg olyan programot találni, amelyek feltöltődést jelenthetnek a borús őszi napokon!

HÉTFŐ – november 2.

Hogyan legyünk Digitális Nomádok vagy Lifestyle Utazók

A backpacker.hu által szervezett előadáson a „digitális nomádokról” lesz szó, akik tulajdonképpen az irodai munkát magukkal viszik az utazásaikra. Az előadáson mindennek a megvalósítható oldalait, aspektusait tárgyalják majd.

Apparat Soundtracks Live – Millenáris Teátrum

A Millenáris Teátrumban meghirdetett esten a berlini bázisú Apparat (vagyis Sascha Ring) válogatott filmes és színházi zenéivel, teljes zenekarával fog megjelenni. Az egyedi hangzás mellett a bensőséges hangulat is garantált, hiszen a nézőszám limitált. Apparat előtt a magyar iamyank szolgáltatja a minőségi zenét.

KEDD – november 3.

Migránsok, menekültek, idegenek – Társadalom-lélektani megfontolások és kérdések a menekültválságról – ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar

A Magyar Pszichológiai Társaság fontos célkitűzése, hogy tudományos alapokra helyezve, társadalom-lélektani szempontból járja körbe napjaink egyik legfelkapottabb kérdéskörét, a menekültválságot.

Az ÉV ELŐADÁSA előadássorozat részeként megtartott eseményen Prof.

Dr. Erős Ferenc, az MTA Természettudományi Kutatóközpontjának munkatársa fog beszélni, igyekezve minél teljesebb képet adni a problémáról.