Nagy őszi bakancslista: 10 dolog, amit muszáj megtenned ebben az évszakban

Dienes Petra
Írta: ,
Nagy őszi bakancslista: 10 dolog, amit muszáj megtenned ebben az évszakban

Itt vagyunk a kellős közepén, és még alig élveztük ki? Mint minden évszaknak, úgy az ősznek is megvan a sajátos, sütőtök és fahéj illatú hangulata, amit mindannyian imádunk. Összegyűjtöttünk most pár apróságot neked, amivel feldobhatod a napjaidat!

Csinálj pitét Kép forrása: foodnessgracious.com

Minden évszaknak megvannak a jellemző ételei, italai, illatai. Nincs ez másképp az ősszel sem, ezért ha szeretsz főzni és új dolgokat kipróbálni, kezdj el kísérletezni mondjuk a pite készítéssel.

Mi erre az időszakra a népszerű almás-fahéjas pite mellett az Amerikában népszerű sütőtökös pitét ajánljuk, de nyugodtan kísérletezhetsz egy szilvás-mazsolás kombinációval is.

Ugyanez vonatkozik az italokra is! A reggeli kávédba csempészd bele a szezon ízeit, így mondjuk egy házi készítésű pumpkin spice lattéval biztos, hogy jól indul majd minden nap.

Süssetek pillecukrot Kép forrása: classygirlswearpearls.com

Biztos előtted is megvan a kép, ahogyan az amerikai filmekben az emberek összegyűlnek egy tábortűz körül és pillecukrokat sütögetnek.

Egy kellemes őszi napon biztosan jól érzitek majd magatokat, ha így összejöttök a barátaiddal a természetben, a szokásos bogrács gulyás helyett pedig kipróbálhattok valami egyszerűt, de nagyszerűt :)

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!