Mesés, körhintázós, magyar dizájneres karácsonyvárás az Allee-ban

bien.hu
Írta: ,

Egy mesebeli város mesebeli főterén nosztalgia körhinta repíti az öröm és a fantázia végtelen birodalmába a gyermekeket. Ettől a hólepte csodától nem messze pedig közel száz magyar dizájner egyedi alkotásai várnak arra, hogy a kezedbe vedd, beléjük szeress és haza vidd a formatervezés gyöngyszemeit. Lépj be a gyermekek és a dizájnerek világába: ajándékozz, adakozz és töltődj fel szeretettel! (x)

Ha decemberben ellátogatsz a budapesti Allee Bevásárlóközpontba, akkor valóban megtapasztalhatod ezt az örömteli, karácsonyvárós hangulatot. A gyermekek a nosztalgia körhinta – az örök meserajongók karusszelnek nevezik – csodálatos táltos paripáin ülve pillanatok alatt csekkolhatnak be Meseországba, hogy újból és újból átélhessék a határtalan boldogságot. Milyen jó lenne, ha a felhőtlen játék és öröm már gyermekkorban összekapcsolódna az adományozás nemes érzésével! Ezért a bevásárlóközpont azt javasolja, hogy a szülők a körhinta egyszeri használatával egyúttal egy jelképes, 200 Ft-os adomány formájában támogassák a Madarász utcai Gyermekkórház alapítványát. A Gyermekkor Alapítvány az egy hónap alatt összegyűlt teljes összeget olyan létfontosságú eszközök beszerzésére fordítja majd, mint például infúziós pumpa vagy betegfigyelő monitorok, amiket az Intenzív, és a Koraszülött - Csecsemő osztályokon fognak használni.

Azt biztos tudtad, hogy vannak magyar dizájnerek, arról is hallhattál már, hogy milyen egyedi, különleges és minőségi termékeket készítenek. Sokszor viszont bonyolult megtalálni, beszerezni ezeket a nem mindennapi tárgyakat. Most azonban az adventi ünnepvárás egyik szép ajándékaként az Allee közel száz magyar dizájner alkotásának ad lehetőséget, hogy találkozzanak veled és ha működik a kémia, akkor akár lehessen közös jövőtök is. Az Ajándék Terminál dizájnvásáron többek között ruhák, divatkiegészítők, ékszerek, lakásdekorációs tárgyak, gyermekeknek szánt termékek és még sok egyéb portéka közül válogathatsz. A Hybridart Management már régóta a szívén viseli a magyar dizájnerek sorsát, és most szerencsére december 24-ig könnyen találkozhatunk a termékeikkel is.

Ráadásként pedig kattints és nyerj! December 1. és 30. között látogass el az Allee Bevásárlóközpontba, és posztolj képet Instagramra gyermekedről, ahogy éppen körhintázik, használd az #alleekaracsony hashtag-et, és ha a szerencse neked kedvez, Allee vásárlási utalványokat nyerhetsz! A ráadás ráadásaként pedig december 6-án naná, hogy jön a Mikulás az Allee-ba is!

December minden vasárnapján ünnepi nyitvatartással várunk!