Kihagyhatatlan lesz az ország márkatesztelő élményparkja!

bien.hu
Írta: ,
Kihagyhatatlan lesz az ország márkatesztelő élményparkja!

Mitől hiteles egy márka reklámja? A BRAND TESTER Élménypark szerint attól, hogy a részévé válunk és reagálhatunk rá, pontosan ugyanabban az időben, amikor hatni próbál ránk. (x)

2019. június 22-23-án két napra mindenki márkatesztelővé válik a Hungexpon! Egyetlen belépő áráért többszáz népszerű terméket és szolgáltatást próbálhatnak ki a látogatók. A park a leginteraktívabb rendezvények világát idézi: rengeteg izgalmas, ismert márkával, fontos kezdeményezésekkel, innovációkkal ismerkedhetnek meg közelebbről felnőttek és gyerekek egyaránt.

A belépő ára tartalmazza minden élménysziget értékes termékének vagy szolgáltatásának kipróbálását, legyen szó exkluzív szépség- egészség szolgáltatásokról, high-tech élményekről, sportokról, mentes élelmiszerekről vagy az ország leghosszabb mobil Exathlon pályájáról. 

7 tematikus szektor minden korosztálynak

Az ország márkatesztelő élményparkjában a látogatók közel 100 élményszigeten élhetnek át kivételesen interaktív tapasztalásokat. A MENTES Parkrészen például rengeteg egészséges élelmiszert lehet kóstolni, a SPORT Parkban számos edzésformát, sportmárkát lehet kipróbálni, a az ÉLMÉNY szektorban pedig az óriás drift pálya mellett többek között egy monumentális varázserdőt is épít a Vissza a Vadonba csapata élő növényekkel, magaságyásokkal, indiánsátorral. 

Az első 1500 látogatónak VIP TESTER ajándékcsomag is jár

A leghitelesebb márkák csak egyetlen napra teszik díjmentesen is elérhetővé egyes termékeiket, szolgáltatásaikat interaktív környezetben: egy helyen, egy időben rengeteg dolgot próbálhatnak ki a látogatók, közben pedig megismerhetik a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait is. Az első 1500 látogató mindkét nap értékes VIP Tester ajándékcsomagot vehet át.

Jegyek, további információk: www.brandtester.hu

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv