Március 28. – Április 3.: Összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb programjait!

Raczky Júlia
Írta: ,

Varázskastély, Irodalom Éjszakája, Indiai íz- és egészségfesztivál, de a kedvencünk... Tini poszter ikonok parti! :) Ugye mondanunk sem kell, hogy ezen a héten sem érdemes otthon maradni?!

HÉTFŐ – március 28. Kép forrása: mmgm.hu

Varázskastély interaktív kiállítás és játék  Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár

Ha már túl vagytok a locsolkodáson, látogassatok ki a Városligetbe, ahol szuper program vár rátok!

A Vajdahunyadvár kiemelt tavaszi kiállításán több mint 1000 négyzetméteren találkozhattok mesebeli történetekkel, meglepő jelenségekkel, optikai illúziókkal, vagy éppenséggel izgalmas feladványokkal, játékokkal!

Akár gyerkőcökkel, akár a pasiddal mentek, a vidám hangulat garantált! :)

Szép Ernő: Emberszag – Szkéné Színház

Ha szereted a kortárs darabokat, a Szkéné Színház Emberszag című darabját mindenképpen érdemes megnézned. Aktuális áthallásokkal dolgozó, mégis szórakoztató, izgalmas előadás, melyben a dalszövegek és a versek Szép Ernő munkáját dicsérik, rendezője pedig Szikszai Rémusz.

Kiterjesztett test – smART! XTRA – Trafó House

A smART! XTRA márciusi rendezvényén megismerkedhetsz az e-NABLE nemzetközi mozgalom magyar csapatának tevékenységével, mely végtaghiányos gyerekeknek készít 3D nyomtatott kéz- és karprotéziseket, valamint abba is betekintést nyerhetsz, egy divatmárka hogyan tud reflektálni a szociálisan érzékeny, mélyebb jelentéstartalmú témákra. Szerintünk nagyon érdekes estének ígérkezik!