Május 16–22.: Ezek lesznek a jövő hét legizgalmasabb programjai

Gájász Enikő
Írta: ,

Lemezbemutató, fényjáték, Shakespeare „összes”, kézműves sörök, gyümölcsös fröccsök, profin frizbiző kutyák – ez a hét sem fog unalmasan telni!

HÉTFŐ – május 16. Kép forrása: miniversum.hu

Miniversum 2. születésnap Fényfesték és fényjáték Miniversum

Ha kisfiad van, vagy esetleg a pasid szereti a technikai dolgokat, látogassatok el a Miniversumba, ahol a miniatűr városok világa és profi audiovizuális technika vár.

Ez a kiállítás egy teljes termet beborító különleges fényjátékot és fényfestést tartogat számotokra – megtekinthetitek mind az éjszakai, mind a nappali világot, így hulló csillagokat, sarki fényt, sőt hőlégballonos repülést is láthattok!

Mi több, egy Guinness-rekord kísérlet részese lehetsz, mely az „egy napon, egy helyen a legtöbb, fényképpel regisztrált kisvonat” címet viseli. Akár egy plüss vonattal is hozzájárulhatsz a világrekord megvalósításához!

KEDD – május 17. Kép forrása: Facebook/Random Trip

Random Trip – A38

Már szinte köztudott, hogy kedden az A38-on állandó jelleggel vár a Random Trip! 100% improvizáció, 100% profizmus.

Az előadók között ezúttal Tóth Verát, Zentai Márkot, Gábor Andort, Szebényi Danit és Fehérvári Attist köszönthetjük, és természetesen a klubest alapító atyjait, Delov Jávort és Dj Q-Cee-t.

A fellépők minden alkalommal hatalmas jammelésbe kezdenek a színpadon, ráadásul jó időben a tetőteraszon rendezik meg a koncertet, így a fantasztikus budapesti panorámában is gyönyörködhetsz tánc közben!