10 tipp a lowcost nyaraláshoz - Az otthoni szabadságolás mikéntjei

Bodnár Alexa
Írta: ,

A nyár számos szuper programot kínál, ezért még akkor is érezheted magad egy vakáción, ha éppen otthon vagy. Ha jobban szeretsz utazni tavasszal vagy ősszel, vagy éppen csak egy rövid kiruccanást teszel ezen a nyáron, a többi szabadidődre ajánlunk néhány klassz programot, amin olcsón vagy akár ingyen is részt vehetsz otthon. Hoztunk neked 10 lowcost tippet arra, hogy érdemes eltöltened a szabadidődet!

Éljenek a kertmozik! Kép forrása: saith79/depositphotos.com

Szerencsére itthon is egyre több helyen nyitnak a nyárra kertmozikat, akár egy-egy kerthelységgel rendelkező bárban, de a klasszikus, egy szuper szabadtéri helyen kivetítős verzió is működik már néhány éve.

Több helyen belépő nélkül, csak a helyen való fogyasztásért, néhány helyen pedig pár száz forintos áron vehetsz részt ezeket az eseményeken.

Ha pedig a közelben nem tartanak ilyet, beszélj össze néhány barátoddal, és rendezzetek ti magatok kertmozit!

Látogass el egy botanikus kertbe! Kép forrása: pexels.com

Nem sokan vannak, akik rendszeres látogatói a botanikus kerteknek, a füvészkerteknek. Ezek a helyek csodaszépek nyáron, és hazánkban is találni több ilyet.

A hazai fajokon kívül sok helyen láthatsz olyan különleges növényeket is, amelyek nálunk nem őshonosak, ezért egy kicsit segítenek legalább képzeletben más tájakra repíteni.

A botanikus kert túra egy romantikus randinak sem utolsó helyszín. Ha a közeledben nem találsz ilyet, jó alternatíva lehet egy nyitott levendulaföld is nyáron a sétára.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!