Az elmúlt évek 5 legjobb sorozata – Vigyázz, függőséget okoznak

Boros Mariann
Írta: ,
Az elmúlt évek 5 legjobb sorozata – Vigyázz, függőséget okoznak

Ha eleged van belőle, hogy nem tudsz filmet választani, menj biztosra, és kezdd el az elmúlt évek legnépszerűbb sorozatainak valamelyikét – íme a mi kedvenceink!

Vikings – Vikingek Kép forrása: tumblr, rorgers

A 2013-ban útjára induló Vikingek hamar sok rajongót szerzett magának, ami nem is csoda, hiszen a vikingek misztikus világa és a sokszor meglehetősen naturális és véres képekkel átszőtt cselekmény könnyen magával ragadja az embert.

Pláne, ha egy olyan színész alakítja a főhőst, mint a vakítóan kék szemű Travis Fimmel, aki pusztán a nézésével képes a képernyő elé láncolni, hát még ha meg is szólal azon a pimasz, szexi hangján – mint minden sorozatot, ezt is lehetőleg eredeti nyelven, feliratosan ajánlatos nézni. A Fimmel által megelevenített Ragnar Lothbrok mellett több karizmatikus vagy éppen különc figura tűnik fel a sorozatban, ám bármennyire a szívünkbe zárunk egy-egy hőst, a Trónok harcához hasonlóan itt sem lehetünk biztosak benne, megéri-e a következő epizódot.

The Walking Dead Kép forrása: furiousfanboys.com

A The Walking Dead című, világszerte elsöprő sikerű sorozat a filmvilág által kedvelt zombiapokalipszisbe csöppenti a nézőt.

A kialakult helyzet okáról nem sokat tudunk, ám egy biztos: a zombik – vagy ahogy a túlélők hívják őket: járkálók – egyre többen vannak, és egyre éhesebbek.

Az egykori rendőr, Rick és csapata felveszi a harcot az élőholtakkal, ám a társaság összetétele évadról évadra igencsak változékony – nagyon úgy tűnik, hogy egyik főszereplőnek sem atombiztos a helye. 

A zombik gyilkolászása mellett drámára, lelkizésre is mindig jut idő – amit gyakran kifogásolnak a rajongók –, és szépen végigkövethetjük egy-egy karakter fejlődését is: például hogy hogyan lesz a korábban a férje által bántalmazott háztartásbeli anyából zombitizedelő, könyörtelen harcos.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra