Kora esti szórakozási tippek, ha nem szereted a hajnalba nyúló bulikat

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem biztos, hogy te is élsz-halsz a hajnalig tartó bulikért, vagy csak aktuálisan nincs lehetőséged rá, hogy sokáig szórakozz. Akár azért, mert kisbabád van, akár azért, mert nagyon húzós időszakot élsz meg a munkádban, még nem kell lemondanod a szórakozásról – csupán olyan programokat kell választanod, amik időben elkezdődnek!

Ha valami újra vágysz: workshop Kép forrása: stylemepretty.com

Ha valaminek, akkor a workshopoknak jelentősen nőtt a népszerűsége az utóbbi időben. Nem véletlenül! Ezek a mini-tanfolyamok a lehető legkülönbözőbb programokat kínálják az embereknek. További előnyük, hogy lehetnek egyalkalmasak, de szólhatnak több hétre is, és időpontjaikat illetően is meglehetősen változatosak.

Egész biztos, hogy te is találsz olyat, ami nem csak az érdeklődésednek, hanem az időbeosztásodnak egyaránt megfelel!

Az elkövetkezendő időszakban indulnak táska-, ékszer-, lámpakészítő, közösségi festő workshopok Budapesten, de a kenyérsütés és a gluténmentes főzés csínját-bínját is elsajátíthatod a februári, márciusi időszakban.

Mindig van valami aktuális Kép forrása: images.takungpao.com

Ha nyitott szemmel jársz, gond nélkül találsz olyan programokat, amiken messze nem csak éjjel vehetsz részt.

A soron következő nagyobb fesztivál a fővárosban a II.Budai Fánkfesztivál, amit február 9-11.

között rendeznek meg, leginkább a farsangi időszak tiszteletére. De a kiállításokat illetően sem kell sokat keresgélned, a Magyar Nemzeti Galéria, a Műcsarnok, a Várkert Bazár mindig kínál izgalmas látnivalókat a művészetek iránt érdeklődőknek. Tipikus kora esti program lehet természetesen a mozi is, és a színházakban szintén kezdődnek úgy előadások, hogy ne éjfélre ess haza.

Ezen felül válogathatsz még a legkülönfélébb előadások (akár stand up, akár egy-egy szakértő műsora) között is – a kérdés már csak az, aktuálisan mi érdekel igazán?