Kedvenc street food helyeink Budapesten

Stumpf Bea
Írta: ,

Manapság már szinte mindenre rá lehet mondani, hogy street food, ez a divatos kifejezés ugyanis mindent lefed, ami izgalmas, kreatív és egyszerű. Szerencsére hétről hétre egyre több új hely bukkan fel az éterben, alig győzzük őket kipróbálni. Lássuk a Bien top 5-ös listáját!

Finomító Kantin Kép forrása: funzine.hu

Imádnivaló a csövekkel átszőtt, szuper dizájnos Finomító a Mammut környékén Budán, akár egy esti hamburgerezéshez, akár egy ebédmenühöz vagy csak egy snackhez van kedved útközben.

2000 Ft alatt is nagyon jól lehet lakni, még a sültkrumpli és a mártogatósok is tíz pontosak, az pedig külön szuper, hogy a bucit bármelyik hamburgeredhez kérheted burgonyás vagy gluténmentes verzióban is!

Beszálló Kép forrása: welovebudapest.com

Huszár Krisztián szuper zsongást és egy különleges új színt hozott a Gozsduba a Beszállóval. Már ahogy belépsz, elvarázsol a külcsíny, de szerencsére nem kell ennyivel beérni.

A food bar terminusra hallgató talpalatnyi helyen szuper ételeket kóstolhatsz meg, érdemes több dologból csipegetni, mert azt garantáljuk, hogy elsőre nem fogsz tudni választani a számos házilag készített ételkülönlegesség közül.

Szuper, hogy a hús a hely előtt füstölődik és még jobb, hogy a klasszikus és az ínyenc fogások ilyen szuperül megférnek ezen a helyen egymás mellett.