Június 6–12.: Összegyűjtöttük a hét legszínesebb programjait!

Gájász Enikő
Írta: ,

Japán Napok, Mediterrán Bor- és Pezsgőfesztivál, lemez- és könyvbemutatók, Red Hot Chili Peppers koncert – ezen a héten is a legjobb programokat válogattuk össze Neked!

HÉTFŐ – június 6. Kép forrása: kossuth.hu

Bringaút a Holdra, könyvbemutató - Örkény István Könyvesbolt

A Bringaút a Holdra Szunyogh Szabolcs legújabb könyve, melyben kis történekbe ágyazva ír arról, hogy a nyeregben ülve az ember milyen kis dolgokban látja meg a szépséget, és ugyanakkor hirtelen mennyire jelentéktelennek tűnnek az eddig olyan nagynak hitt problémák az életben.

Mátrix vetítés - Corvin Club

Nincs is hangulatosabb, mint szabad ég alatt mozizni. Indítsd a hétfőt Te is Neo oldalán, és lépj be a Mátrixba! A megunhatatlan klasszikust eredeti nyelven, magyar felirattal nézheted meg a Budapest Rooftop Cinema szervezésében. A pár száz forintos jegy mellé még egy popcornnal is megajándékoznak!

KEDD – június 7. Kép forrása: tumblr, womaninthewoods

A halogatás pszichológiája - H13

„Majd holnap.”, „Majd jövő héten.”, „Majd ha túl leszek ezen az időszakon.” – ismerősek ezek a mondatok? Gyakran halogatod a feladataidat?

Elvégzésüket a holnaphoz kötöd, aztán egy újabb holnaphoz, és végül sosem jön el az a holnap, amikor el is végezd a megtervezett dolgokat?

A halogatás pszichológiája című előadáson szó lesz a halogatás hatásairól, valamint a különböző módszerekről, melyekkel a felveheted a harcot a „majd” típusú mondatokkal szemben.