Június 27. – Július 3.: Izgalmas programok a hét minden napjára

Kerekes Vivien
Írta: ,

Ilyen szuper időben nagy hiba lenne az egész délutánt a négy fal között tölteni. Ha még nem tudod, mivel üsd el a munka utáni szabadidődet, esetleg üres a hétvégéd, megmutatjuk, milyen programokkal várnak az ország különböző pontjain. Azt már előre megsúgjuk, hogy medencés parti és romantikus borfesztivál is szerepel a listán!

Hétfő – június 27.

Gooól! – Nemzetközi focikiállítás a Millenárison

Az elmúlt egy-két hétben valódi focilázban ég az ország, és még azok is izgatottan nézik a kivetítőt, akik egyébként ritkán ülnek le egy meccs kedvéért. Ha a párod hatalmas futball rajongó (esetleg Te magad vagy az), most feltétlenül ki kell látogatnotok a Millenárisra, ahol 2 hónapon keresztül egy elképesztő kiállítás, a Gooól! sajátította ki magának a reflektorfényt.

A bemutatón megnézhetitek a legkülönlegesebb relikviákat, feleleveníthetitek az elmúlt évtizedek kiemelkedő futball pillanatait, és egy applikáció segítségével letesztelhetitek, az általatok összeállított focicsapat mennyire állná meg a helyét a bajnokságokon!

Kedd – június 28. Kép forrása: galmeetsglam.com

Egyedül Nőként a nagyvilágban Blaha Lujza Tér, Müszi

Sokszor megfordult már a fejedben, hogy egyedül vagy egy barátnőd társaságában nekivágsz a nagyvilágnak, és részt veszel egy felejthetetlen utazásban?

Az biztos, hogy elképesztő élményben lenne részed, de mielőtt gondolkodás nélkül elindulnál, látogass el a backpacker.hu előadására, ahol rengeteg érdekes információt elcsíphetsz.

A beszélgetés 19 órakor kezdődik, és kifejezetten nőknek szól, így később garantáltan hasznát tudod venni a jó tanácsoknak!