Június 13–19.: Kimozdulnál? Ide érdemes menni a héten

Gájász Enikő
Írta: ,
Június 13–19.: Kimozdulnál? Ide érdemes menni a héten

Színes futás, irodalmi vetélkedő, vegán gasztro fesztivál, dizájn vásár – jó hírünk van, ez a hét sem telik eseménytelenül! :)

HÉTFŐ – június 13. Kép forrása: Pinterest

Váczi Eszter Quartet koncert, A Koroncói Csata – iF Cafe

A Váczi Eszter Quartet neve talán neked sem ismeretlen, ha szereted minőségi jazzt. Gyakran térnek vissza az iF Cafe-ba, ahol minden alkalommal egy bensőséges hangulatú, családias koncertet adnak. Szerintünk nem is lehetne kellemesebben zárni a hétfőt.

Belső Hallás – Anima Kamaraestek

Az Anima Kamaraestek sorozat következő előadás rendhagyó lesz, hiszen külön figyelmet szentelnek a hallássérült vendégeknek: két projektor, jelnyelvi- és írótolmács, valamint indukciós hurok segítségével akadálymentesítik az előadást. A felcsendülő zeneművek alatt pedig Borbély Károly festőművész helyszínen festett és a zene által inspirált aquarelljei és pasztell-képei jelenítik meg vizuálisan a dallamokat.

KEDD – június 14.

Marjai Judit kiállítása: Csendélet/Still Life - A38

Az árnyékban a szépség olykor megbújik vagy elpihen, máskor pedig a fénynek rohan, belemenekül.” – Szurcsik József.

A gyönyörű exmodell és népszerű blogger, Marjai Judit fotókiállítását nézheted meg a héten, mely az árnyék-csend-szépség kulcsszavakra épül, és betekintést enged a mikrovilág drámáiba.

Csabai Renátó: Szemtől szemben - MissionArt Galéria

Csabai Renátó portréinak sajátossága, hogy azt az érzetet keltik benned, mintha egy-egy karakteres arcot extrém kezelésbe vett volna egy kozmetikus vagy egy tetováló művész, és ezek sűrítményét, kivonatát látnád viszont a papírlapokon. A maszkokra vagy álarcokra emlékeztető művekben egyszerre keveredik rejtett érzékiség és hűvös dekorativitás. (Kishonthy Zsolt nyomán)

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!