Július 11. – Július 17.: Válogass te is a hét legszórakoztatóbb programjai közül!

Kerekes Vivien
Írta: ,
Július 11. – Július 17.: Válogass te is a hét legszórakoztatóbb programjai közül!

Jó hírünk van: ezen a héten sem maradsz szuper programok nélkül! :) Mindegy, hogy egy szabadtéri edzéshez vagy egy tóparti bulihoz támadna kedved, esetleg isteni kávékat kóstolnál a Duna partján – mutatjuk, hova érdemes ellátogatni a héten!

Koffein! Duna! Zene! - BeoPlay BudaPest

El sem tudod képzelni a reggeledet egy csésze kávé nélkül? Imádod a különleges ízeket, és a hangulatos helyeket?

Akkor hétfőn látogass el Budapest egyik legújabb Duna-parti kávézójába; a BeoPlay megnyitóján ugyanis most kipróbálhatsz néhány valódi specialitást, ami felfrissíti a reggeleidet.

Ráadásul még az is előfordulhat, hogy a látogatás után ez lesz a kedvenc kávézód az egész városban!

 

Kedd – július 12. Kép forrása: playbuzz.com

EFOTT - Velence

Úgy tűnik, mostantól minden hétre jut legalább egy fesztivál – keddtől az EFOTT-é a főszerep! A Velencei-tó legjobb buliján most olyan előadókkal találkozhatsz élőben, mint a Rudimental, a Firebeatz, de persze a Wellhello és a Halott Pénz sem maradhat ki a partyból. A fesztiválról pedig biztos, hogy talpig lebarnulva érkezel haza, napközben a strandolás ugyanis már-már kötelező programnak számít!

VII. Strandkézilabda Világbajnokság - Palatinus Strand

Ha a Velencei-tóra nem tudsz leugrani, de egy kis beach-hangulat jól jönne, látogass el a Palatinus strandra, és szurkolj te is a Strandkézilabda Világbajonkságon! A néhány napos rendezvényen 24 csapat mérkőzik meg egymással, a könnyed, ugyanakkor izgalmas hangulat pedig téged is rögtön magával ránt majd. Este ráadásul buli is lesz szuper DJ-kkel!

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató