Január 9. – 15.: Dobd fel a januárt izgalmas programokkal!

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
Január 9. – 15.: Dobd fel a januárt izgalmas programokkal!

Lassan vánszorog ez a hónap, de felgyorsíthatod az időt, ha változatos programokkal töltöd meg a napjaid! Január második hetében is rengeteg előadást, koncertet és filmvetítést ajánlunk.

Hétfő – január 9. Kép forrása: euobserver.com

Je Suis Charlie – Két ével később

2015. január 7-én követték el a francia karikaturista hetilap, a Charlie Hebdo elleni terrortámadást, amely új fejezet nyitott Franciaország történetében. A Kelet Kult vendégei (Erőss Gábor szociológus, Pápai Gábor karikaturista, Soós Eszter Petronella politológus) arról beszélgetnek, hogyan reagált Franciaország erre a sokkra, hogyan változott a demokrácia, a szólásszabadság, a gondolat és az alkotói szabadság viszonya ezután.

Hogyan legyek az, aki lehetnék?

Gondolkoztál már azon, hogy olyan életet élsz-e, amilyet szeretnél? És ha nem, miért nem? Esetleg pontosan tudod, hogy mire vágysz, valami mégis visszatart? Tudni szeretnéd, hogyan hozhatod ki magadból a maximumot? Boross András humanisztikus pszichológus előadásában az önmegvalósítás témáját járja körül a H13-ban.

Kedd – január 10. Kép forrása: mafab.hu

Az állampolgár premier előtti vetítés

Vranik Roland filmje, Az állampolgár már bemutatása előtt híres lett, hiszen a megrázó szerelmi- és menekülttörténet amatőr színészekkel, magyarországi bevándorlók segítségével, sok humorral mutatja be egy másik országba való beilleszkedés nehézségeit.

A Menedék Műhely vetítésén most premier előtt láthatod a filmet a Gólyában!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!