Január 25–31.: Ezek lesznek a jövő hét legszínesebb programjai

Raczky Júlia
Írta: ,

A téli mínuszok se vegyék el a kedved a jobbnál jobb programoktól, hiszen jövő héten is remek kiállítások, előadások, vetítések, koncertek, bulik, és vásárok várnak! Következzen január 25 és 31. közötti programajánlónk!

A SZOKÁS HATALMA - Pszichorendelés az Akváriumban!

Ha szeretnél egy kicsit többet megtudni arról, mi állhat rossz szokásaid, beidegződéseid hátterében, vagy hogy mikortól válnak ezek már kényszerré, érdemes ellátogatnod az Akváriumban megrendezett eseményre, ahol a beszélgetés fókuszában a szokás hatalma áll majd.

Dollár Papa Gyermekei: a TÁGRA ZÁRT SZEMEK próbája – Trafó

A Trafóban egy olyan színházi előadás próbáját tekintheted meg ezen a napon, mely nem ismer tabukat. A négy szereplős darab Arthur Schnitzler Álomnovellája alapján készült, a rendező Ördög Tamás, a színészek pedig Láng Annamária, Rába Roland, Ördög Tamás és Urbanovits Krisztina.

A kiállítás mint műalkotás - El Kazovszkij életmű-kiállítás – BÁV Műkereskedelem

El Kazovszkij orosz származású Kossuth-díjas magyar festőművész életmű-kiállítása egész biztosan nagy hatást fog gyakorolni rád. A nagyszabású, mintegy 400 alkotást bemutató tárlaton ezúttal a kiállítás kurátora vezet majd végig, melynek során a kiállítás rendezési folyamatába is bepillantást nyerhetsz.

CSONTVÁRY GÉNIUSZA – Csontváry Kosztka Tivadar életmű-kiállítás – Dísz tér

Vasárnapig még megtekintheted a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakjának, Csontváry Kosztka Tivadarnak életmű-kiállítását a Honvéd Főparancsnokság épületében.

A tárlaton leghíresebb festményét, A magányos cédrust is megcsodálhatod!