Január 18-24.: Élménybuborékok a hét minden napjára

Raczky Júlia
Írta: ,

Van egy jó és egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: sajnos ezen a héten sem maradhatsz otthon a négy fal között csokit majszolgatva és sorozat maratont tartva. A jó hír pedig: olyan programokra mehetsz el, melyek akár életre szóló élményt is nyújthatnak! Érdekes művészeti beszélgetések, koncertek, kiállítások, színházi események, piknikek, és szuper bulik – ne maradj le róluk!

HÉTFŐ – január 18.

Hátizsákkal Európában – MagNet Közösségi Ház

Érdekel, milyen az, amikor fogod a hátizsákodat és nekivágsz a világnak? Most erről hallgathatsz meg egy élménybeszámolót, melyben egy fiú mesél európai kalandjairól. Hirtelen ötlettől vezérelve indult neki élete nagy útjának, 100 eurónyi költőpénzzel, és mesés tájak, élmények részesévé vált. Ha te is vállalkoznál hasonlóra, vagy csak szeretnéd hallani a részleteket, ott a helyed!

A legszebb múzsa a határidő? – New York Művész Páholy

A New York-palotában megrendezett esten a sport és a művészet legjelesebb képviselői fognak beszélgetni arról, őket mi motiválja, illetve mi a véleményük a határidőkről. Erdei Zsolt, Kamarás Iván, Kiss Gergő, és Kukorelly Endre által az est fókuszában a sport, a színjátszás, és az irodalom fog állni!

KEDD – január 19. Kép forrása: litera.hu

Grecsó Krisztián és Grecsó Zoltán összművészeti estje  Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

A kortárs szcéna egyik ismert testvérpárja mesél közös gyerekkorukról, identitásukról, családról, szerelmekről, édes-bús történetekről a múltból. Mindezt ének és cselló kíséretében!

Angel Haze (US) – Akvárium Klub // KisHall

Az Akváriumban a világhírű énekesnő és dalszerző, Angel Haze fog fellépni, aki már korábban a Szigeten is őrületes bulit rendezett. A detroiti születésű rapperlány szerzeményei komoly témákat járnak körbe, a dallamokra pedig garantáltan táncolnod kell, így semmiképp ne hagyd ki az új dalokat bemutató koncertet!