Január 11-17.: Make-up Börze, űrkiállítás, és slam poetry is vár a jövő hét programjai között!

Raczky Júlia
Írta: ,

Ahogy már egy korábbi cikkünkben is írtuk, az év eleji depresszió leküzdésének egyik legjobb módszere, ha kimozdulsz! A négy fal között valószínűleg csak jobban befordulsz, pláne, hogy már délután 5-kor sötét van... Úgyhogy szedd össze magad és a barátaid, és vegyétek a nyakatokba a várost! Készítettünk egy listát arról, hova is érdemes ellátogatni ezen a héten!

HÉTFŐ – január 11.

Make-up Börze – Kossuth Lajos utca 4.

Szeretnél minőségi sminkeszközökhöz baráti áron hozzájutni? Akkor itt a remek lehetőség, hiszen a make-up börzén áron alul vásárolhatod meg őket! A 20 kiállító az alig vagy egyáltalán nem használt sminkcuccait bocsátja áruba, melyek között kedvedre válogathatsz. Vidd el a barátnőidet is!

Barangolások Új-Zélandon – Jókai Mór Művelődési Központ

A backpacker.hu-t már te is ismerheted a közösségi oldalakról: egy magyar lány hátizsákkal utazza körbe a világot, és erről rengeteg érdekes, izgalmas és hajmeresztő élménybeszámolót ír a blogjában. Most tőle hallgathatsz meg egy újabb előadást, melynek a témája ezúttal Új-Zéland lesz! Ha máshogy nem, hát képzeletben kalandozz el itthonról!

KEDD – január 12.

Könyvkötő workshop és papírmárványozás – Corvin Rajziskola

Érdekelnek a kreatív, kézügyességi feladatok? Vagy csupán vonz a szépség?

Esetleg érdekel a grafika? Ha valamelyik kérdésre igen volt a válaszod, akkor látogass el a Corvin Rajziskolába, ahol különböző tradicionális japán díszítőtechnikákat sajátíthatsz el: ismerd meg a papírmárványozás fortélyait, tervezz egyedi könyvborítót, vagy egy saját naplót, sketchbookot! Ne mulaszd el az előzetes regisztrációt!

A meseillusztráció elmélete és gyakorlata – Corvin Rajziskola

Az előbbi program mellett ezen a délutánon megismerkedhetsz azzal is, hogyan épül fel egy klasszikus meseillusztráció! Itt megtudhatod, hogyan is lehet egy dramaturgiát képekben elmesélni, és elkészítheted a saját meseillusztrációdat!