Itt az új őrület, megérkezett a VIADAL!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Nincs ötleted legénybúcsúra, szülinapi meglepetésre vagy céges csapatépítőre? Szervezd meg csapatodnak te is a Viadalt, amely nemrégen megérkezett Magyarországra is!

Nemrégiben jelent meg Magyarországon egy új extrém, szórakoztató, sportos játék, amiben minimum 4-4 fős csapatok vehetnek részt. Ez a VIADAL

A VIADAL a kidobós és a paintball ötvözete, mozgalmas és izgalmas játékot biztosít, melyben íjak és speciális szivacs fejű nyílvesszők játsszák a főszerepet. Szükség van bátorságra, ügyességre és nem utolsó sorban csapatszellemre, hiszen legalább három másik társsal kell együtt megnyerni a csatát. 

A játék elején a pálya közepén találhatóak a nyílvesszők, amiből egyszerre két darab lehet egy játékosnál. A VIADAL során felfújható fedezékek szolgálnak védelmül, azonban ha valakit eltalálnak a nyílvesszővel, az kiesik a játékból. A cél, hogy el kell találni az ellenfél játékosait, vagy a pálya közepén található 5 fehér célpontot kilőni. Ha sikerül, a csapat nyer! 

A VIADAL-t nem befolyásolják időjárási körülmények, ha esik, ha fúj egyszerűen beltéren is megrendezhető a játék, minden korosztály számára. 

Akik ki szeretnének próbálni valami újat, részt szeretnének venni egy új izgalmas csapatépítő programon, azok számára mindenképpen jó választás ez a játék. A szervezők vállalják a kitelepülést céges rendezvényekre, baráti és családi eseményekre, valamint fix beltéri és kültéri helyszínre is szerveznek játékot. 

Aki kedvet kapott és jobban megismerkedne a VIADAL-lal, látogasson el a viadal.hu honlapra, illetve csatlakozzon az egyre gyarapodó Facebook közösséghez is.

Már csak egy kérdés maradt: Te vajon BÍROD IDEGEKKEL?