Így tedd felejthetetlenné a nyár utolsó napjait!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sajnos amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért a nyár, de azért még tartogathat néhány szép emléket (főleg, ha bízhatunk a szeptemberi jó időben). Cikkünkben most olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, melyek segítségével felejthetetlenné tehetitek az utolsó meleg nyárestéket.

Kertmozi, diavetítés Kép forrása: prettyfluffy.com

Bár a kertmozik mostanában nem virágoznak annyira, azért az országban több helyen is van rá mód, hogy a szabadban ücsörögve nézz meg egy jó kis filmet.

Miért ne vihetnéd mindezt az otthonodba? Üljetek le a kertben, feszítsetek ki egy nagy lepedőt, és már be is üzemelhetitek a projektorotokat! Ha erre nincs lehetőségetek, természetesen a lakásban is próbálkozhattok, a lényeg úgyis az, hogy kivetítőn nézitek a filmet.

Amennyiben pedig nincs projektorotok, érdemes előszednetek a padlásról a régen elfeledett diavetítődet, és azokat a meséket, amiket gyerekkorodban anyukád mutatott meg neked.

Ha vannak a családban gyerkőcök, imádni fogják, de ha nincsenek, az sem baj – a nyáresték tökéletesek a nosztalgiázáshoz.

Éjszakai fürdőzés Kép forrása: blog.thenest.com

Mielőtt végleg leengednétek a kertben felállított medencét, érdemes egy éjszakai fürdőzésben is részt vennetek. Rendezhetsz akár nyárzáró, medencés kerti partit is! 

Az utolsó bulis éjszakán már igazán nem számít, ha egy kis föld kerül a vízbe a nagy buli hevében, viszont a tökéletes hangulat annál emlékezetesebb marad – és nem csupán számotokra.

Persze romantikus is lehet az este, akár édes kettesben is ücsöröghettek egyet a levegőhöz képest langyos vízben. Egy pohár bor vagy pezsgő a csillagos ég alatt… Kell ennél jobb nyárzáró?

Amennyiben nincs medencétek, érdemes kimozdulnotok otthonról, és egy tóparton, vagy éjszakai fürdőbelépővel zárt helyen is búcsúztathatjátok a nyarat.